На День Європи вінничанам продаватимуть авіаквитки зі знижкою

На День Європи вінничанам продаватимуть авіаквитки зі знижкою

19 травня 2018 року вінничани святкуватимуть День Європи. У Вінниці пройде акція з продажу авіаквитків на рейси з Вінниці за спеціальною пропозицією.

Завтра, 19 травня, в рамках святкування Дня Європи у Вінниці жителі та гості міста матимуть можливість придбати авіаквитки на рейси МАУ з Вінниці до 40 країн світу* зі знижкою 10% від тарифу та без сервісного збору. Про це повідомляють у прес-службі «МАУ».

«Квитки за спеціальною пропозицією можна буде придбати лише на стенді «Міжнародних Авіаліній України» під час святкування Дня Європи, на сайті  та в агентствах Вінниці «КИЙ АВІА» і «Авіатур-Вінниця» з 19.05.18 по 20.05.18. Оплата на стенді МАУ буде здійснюватися карткою», йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що знижка не розповсюджуватиметься на перельоти з Вінниці до Тель-Авіва та на тарифи в класах бронювання T, B, S та C.

Відео дня

До речі, щоденні вильоти з Вінниці о 6:20 ранку дозволяють встигнути на зручні стикувальні рейси в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», та вже після обіду опинитися в іншій точці земної кулі.

Читайте також:

День Європи у Вінниці: що чекає на гостей у десяти зонах? (ПРОГРАМА)
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Ольга, реклама 10% від МАУ  це добре, але в цей час а саме 18-19.05.2018 WizzAir  надає знижку 30%.

    WizzAir: знижка 30% на усі рейси для всіх!

    Знижка 30% від WizzAir тепер для всіх! Лоукост Wizz Air продовжує святкування дня народження і надає знижку 30% на всі рейси для всіх! Пропозиція дійсна два дні – 18 та 19 травня! Найдешевші квитки з України можна купити від 305 грн

    Можу викласти порівняння на рейси де вартість МАУ вища ніж Wizz Air.

    Питання до автора, якщо у ВАС таке щире переживання за українців та їх гаманець, чому реклама МАУ, це неє дешево? Ольго, це не є щиро, це дешева та оманлива реклама.

    Николай Энэми reply Anonymous

    Причём эта новость постится уже не первый раз) "авіаквітки" ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up