"Зігрійте дитину теплом": діткам з інтернату необхідно 94 ковдри

"Зігрійте дитину теплом": діткам з інтернату необхідно 94 ковдри

Один з інтернатів області опікується важко хворими дітьми. Нині вихованці потребують нових ковдр та постільної білизни. Вінничан просять долучитися та допомогти дітям.

Мова йде про вихованців Ладижинського будинку інтернату. Про це пише у фейсбук Таня Власюк. Жінка зазначає, що ковдри та постільне є, але така необхідність залишається.

— Ми запитали у нянечок в інтернаті, що потрібно корпусам де дітки лежачі, де дітки майже все своє життя проводять в чотирьох кутках власного ліжка. Нас попросили про новенькі ковдри, легкі, м'які ковдри. Відразу скажу, зради немає і діти не лежать без ковдр зараз. Але коли в ліжку через хвороби, ви вимушені проводити більшість свого життя, вам дуже хочеться трішки комфорту, — пише у пості Власюк.

Загалом ковдри необхідні 94 дитині. Їх, а також постільну білизну, просять зібрати гуртом та передати до закладу.

Відео дня

Знайшли ковдри по більш менш реальній ціні. Ціна одного 372 грн (для нас буде гурт по 335 грн шт.). Якщо Ви можете придбати якісніше, ми будемо лише вдячні (головне воно має бути легким, м'яким, пратись навіть у звичайній машинці, не бути з пуху чи пір'я), — зазначає Тетяна.

Також вінничанка вказує адресу куди можна відправити ковдри та номер картки для переказу коштів:

  • Якщо ви можете придбати самі, адреса для відправлення Вінниця склад 8 Хитра Тетяна 0989579470
  • Якщо можете допомогти в придбанні, картка для допомоги: 5168742217959562 - Хитра Тетяна Володимирівна

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up