ЗD-малюнок та арка натхнення: де у Вінниці з'являться нові мурали?

ЗD-малюнок та арка натхнення: де у Вінниці з'являться нові мурали?
фото з архіву редакції
  • На вулицях нашого міста скоро з'являться п'ять нових стінописів. Розповідаємо, коли і що на них буде зображено? 
  • Також пропонуємо вам пройти тест, наскільки добре ви знаєте мурали Вінниці. 

Про те, що вінницькі будинки прикрасять новими стінописами стало відомо із тендеру, що його оголосив комунальний заклад «Центр концертних та фестивальних програм». 

Майстри мають створити 5 стінописів на стінах чотирьох будівель. До 2 серпня триває подання пропозицій, а тоді мають відбутися торги. Очікувана вартість закупівлі, як зазначають у тендері, 283 тисячі гривень.

Мурали наноситимуть до 17 вересня у рамках проекту VIN ART CITY. Окрім стінописів, у плані читаємо про 3D-малюнок на Європейській площі. Наразі нам не відомо, що саме там будуть малювати. Востаннє малюнок перед Вежею оновлювали ще у 2018 році і зараз його вже майже зовсім не помітно. 

Відео дня

Як читаємо у тендерній документації, мурали планують створити за такими адресами:

Проект VIN ART CITY планували запустити ще у минулогому році, але через пандемію довелося відтермінувати. Торги власне теж минулоріч не відбулися.

На вулицях Вінниці є вже кілька десятків муралів створених у рамках цього проекту зокрема. Резиденція мурал-арту VIN-ART-CITY заснована у 2015-му році для того, що формувати туристично привабливий імідж міста та долучати вінничан до креативного вдосконалення міських вулиць. А конкурс мурал-арту VIN-ART-CITY зазвичай проводять до Дня міста, створюючи у Вінниці нові мурали. 

Чи добре ви знаєте вінницькі мурали? Пропонуємо вам перевірити це у нашому тесті. 

 

 

 

Читайте також: 

Вінницькі мурали. Як виглядають, ким створені й де знаходяться вуличні малюнки

Вінниця в Instagram. Кращі фото за останній тиждень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up