Завод Fujikura у Немирові — шлях до успіху (Новини компаній)

Завод Fujikura у Немирові — шлях до успіху (Новини компаній)

Всесвітньовідома компанія Fujikura Ltd. займається виробництвом електрообладнання, розробкою та виробництвом систем енергопостачання та телекомунікаційних систем. У її активі — 130-річна історія, діючі заводи у багатьох країнах світу і більше 50-ти тисяч працівників. Глобальна компанія Fujikura вже давно посіла лідерські позиції з виробництва електричного обладнання для автомобілів всіх марок.

В Україні компанія представлена трьома заводами, два з яких знаходяться у Львові, а один — у Немирові Вінницької області. Як провідне промислове підприємство Вінниччини завод «Фуджікура» у Немирові спеціалізується на випуску електропроводки для автомобілів Volkswagen.

– Без людей тут би не було нічого! Люди – це наша найбільша цінність, наймогутніший потенціал, без якого не могла б розвиватись компанія, — відзначив керівник підприємства. — Завдяки нашим співробітникам ми нарощуємо потужності, створюємо нові робочі місця. Нині нам є чим пишатись. Адже нашу продукцію знають у багатьох країнах світу на різних континентах! У нас цивілізоване ставлення до штатних працівників, за хороші результати передбачена система преміювання. Діє динамічна система кар’єрного росту. Також компанія пропонує компенсацію за харчування і безкоштовний проїзд на роботу та з роботи.

Заводчани, багато з яких починали із складальника кабельних мереж, а потім стали керівниками середньої ланки, охоче поділились власним досвідом.

– Дізнавшись про набір на новий завод у Немирові, я одразу пройшла співбесіду та, не вагаючись, написала заяву на оформлення, — розповіла Людмила, інструктор з виробничого навчання. — Спочатку працювала оператором у команді на лінії. Наш бригадир помітив мої старання, здібності і запропонував спробувати себе у відділі «Навчання та розвитку». Компанія «Фуджікура» дає можливості для розвитку, навчання та самореалізації всім працівникам, хто цього прагне.

Не важко бути тренером для новачків?

– Інструктором з виробничого навчання я працюю вже рік, задоволена роботою і колективом. Кожного тижня до мене приходить група новачків, і моя основна мета зробити з них професіоналів своєї справи. Інколи вони приходять розгублені, бо ніколи такого раніше не робили. Але в процесі навчання у них починає все виходити, і їм це подобається. Вони стають впевненими в собі і своїх силах!

Про секрети успіху розповіла 30-річна Тетяна, фахівець з якості:

– Я почала з посади оператора. Проходила стажування у Львові, в бригаді, яка складалась із 120 працівників. Враховуючи моє знання англійської мови та гарні показники в роботі, через 5 місяців мені запропонували працювати у відділі якості під керівництвом спеціаліста-іноземця.

– Яке ваше найбільше досягнення?

– У серпні 2018-го мій керівник запропонував мені навчання у Барселоні, в Іспанії, за спеціальністю «Product audit». Головним моїм завданням було отримати сертифікат від концерну Volksvagen. Щодо секрету успіху, то він простий — я люблю свою роботу і працюю з максимальною самовіддачею. Важливо відповідально ставитись до роботи, «до того, що виходить з-під ваших рук». Люди самі будують своє майбутнє у компанії.

20–річний Максим працює на заводі «Фуджікура» у Немирові більше року.

– Починав, як всі, оператором. Робота мене влаштовувала, але відчував, що маю організаторські здібності, хотів їх втілити. Через 8 місяців отримав посаду бригадира. Тепер можу себе реалізовувати та вдосконалювати. На заводі «Фуджікура» я отримав стабільність, якої не було на попередньому місці роботи. Вчасно отримую гарну зарплату, мене довозять на роботу і з роботи, маю пільгове харчування та хороші умови праці. Без вагань пропоную тут працювати своїм знайомим.

А для 24-річного Олександра, адміністратора систем, завод «Фуджікура» став першим і вдалим досвідом роботи.

– Я тільки закінчив навчання, шукав роботу за освітою, маю диплом комп’ютерника. Без досвіду знайти хорошу роботу виявилось складно, тому вирішив почати з робочих спеціальностей. А потім при відкритті посади адміністратора систем взяв участь у конкурсі. Мав величезне бажання працювати і, попри відсутність досвіду, отримав роботу своєї мрії.

32-річний оператор Сергій працює у компанії близько чотирьох місяців.

– Я роботою задоволений. Мав декілька невдалих попередніх місць праці, тому маю з чим порівняти. Тим більше, що компанія міжнародна, забезпечує всім необхідним для комфортної роботи. Колектив у нас різного віку, є і старші люди, і ті, що тільки закінчили навчання. Графік роботи мені підходить, в суботу та неділю завжди вдома. Рекомендую знайомим звертатись на завод «Фуджікура» у Немирові.

Понад 500 людей вже працюють на заводі «Фуджікура» у Немирові. Приєднуйтесь і ви!

Телефон для довідок: 0 800 306 340

 

Ірина КАРМАЗІНА

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up