Запрошуємо на пригодницьку виставку до Центрального парку (Новини компаній)

Запрошуємо на пригодницьку виставку до Центрального парку (Новини компаній)

Екіпірувальний центр Шамбала запрошує у Центральний парк на власну виставку, де ви зможете ознайомитись із новинками світових лідерів у виробництві товарів для туризму та активного відпочинку.

Погодьтесь: у наш час туризм швидкими темпами перетворюється із заняття для нечисленного "кола обраних" у вид активного дозвілля для широкого загалу. Одним із каталізаторів цих змін безперечно є збільшення асортименту та ріст якісних характеристик продукції в outdoor сегменті ринку. Менша, ніж раніше вага, триваліший термін експлуатації, ергономічність та універсальність - риси притаманні новітньому туристичному спорядженню найкращих світових брендів. Не поодинокі випадки використання технологій та матеріалів з військової та аерокосмічної сфер.

Все це заради того, щоб забезпечити максимальний комфорт та безпеку на будь-якому маршруті, у будь-яку погоду та пору року. Чаруючі карпатські манівці, мальовниче рідне Поділля, неповторна Лікійська стежка чи величні та непорушні Гімалаї - обирати вам. Свою ж місію ми вбачаєм у тому, щоб ви повернулись додому сповненими незабутніх позитивних емоцій, щоб у пам'яті залишились нові краєвиди, відкриття та знайомства.

Саме тому у розпал туристичного сезону екіпірувальний центр Шамбала, за сприяння Міського Голови Вінниці Сергія Анатолійовича Моргунова, запрошує всіх, кому близькі теми подорожей та активного відпочинку до ЦПКіВ ім. Леонтовича на виставку туристичного спорядження. Тут ви зможете не лише приміряти новинки всесвітньо відомих брендів та поспілкуватись із досвідченими спортсменами та туристами, але і прийняти участь в інтерактивних конкурсах, виграти цінні призи, отримати знижки на покупки у нашій мережі. А також відпочити в гамаку та випробувати себе у прогулянці слеклайном. Чекаємо на вас 24-25 липня 2021 року, з 10 по 20 годину у Центральному парку біля Літнього театру.

Телефони для довідок :

38(098) 879-91-23

38(095) 486-24-84

Сайт для ознайомлення із асортиментом: shambala.com.ua

Facebook: shop.shambala

Instagram: shambala_outdoor

Вінниця, Академіка Янгеля 58

Коментарі

keyboard_arrow_up