Запитали вінничан, як вони проводили травневі свята (ОПИТУВАННЯ)

Запитали вінничан, як вони проводили травневі свята (ОПИТУВАННЯ)
Як ви проводите травневі свята?
  • Цьогоріч на травневі свята відпочивали чотири дні. Поцікавились у перехочих, як вони провели ці дні і чи вдалося за цей час відпочити?

 

Данило (79), пенсіонер:

– Свята пройшли не дуже весело, адже я хворію. Через це багато часу провів удома. Ще був на дачі. І у парк виходив. У ньому я буваю кожних вихідних – штатний відвідувач, так би мовити. Пропрацював там 12 років, а тепер ходжу туди відпочивати.
 

Ігор (49), діагностика автомобілів:

– Нічим особливим на ці травневі свята я не займався: посидів вдома, поробив на городі, а ось на шашлики не виходив. До того ж, дуже багато роботи. Навіть не помітив, як пролетіли чотири вихідних дні. Мій відпочинок – прогулянка на свіжому повітрі.
 

Катерина (35), держслужбовець:

– Цьогоріч ми нічим таким не займалися. Але це була гарна нагода, щоб відвідати своїх родичів та близьких, поспілкуватися і посидіти з ними. У останній вихідний вийшли з чоловіком та дитиною прогулятися містом і подихати свіжим повітрям.
 

Мирослав (35), підприємець:

– Слушна нагода відпочити родиною. Тим більше, на вулиці така прекрасна погода і можна зовсім легко вдягатися. На шашлики пішли тільки в останній день вихідних. І звичайно, що після такого відпочинку не хочеться повертатися до роботи. Хотілося б ще пару днів побути вдома.
 

Раїса (68), пенсіонерка:

– Як правило, люди гуляють і веселяться у цей день. А я ходила на концерт своєї онуки. Вона там виступала. Інші три дні провела на роботі. Я хоч і на пенсії, але все одно треба працювати, щоб мати якісь гроші.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up