Запальні танці козятинчан у садибі Подільського чарівника. ВІДЕО ДНЯ

Запальні танці козятинчан у садибі Подільського чарівника. ВІДЕО ДНЯ
  • Колектив «Зорянка-АРТ» з Козятинської громади відвідав Садибу Подільського чарівника. Гості розважалися та вітали працівників запальними танцями.

— Колектив, якому понад півстоліття, неодноразово перемагав на мистецьких конкурсах. Із його творчістю знайомі не лише в Україні, але й за кордоном. Сьогодні ж свій талант учасники колективу продемонстрували Подільському чарівникові, — пишуть на сторінці Подільского зоопарку. — Хлопці та дівчата щедрували, водили хороводи біля святково вбраної ялинки та вправно повторювали рухи за Подільським чарівником під час флешмобу, а коли прийшов час подарунків, вирішили і чарівникові віддячити. А затанцювали вони свою нову візитівку, з якою «Зорянка -АРТ» виступає, коли представляє свій творчий колектив.

— Колектив з 28 дітей та двох керівників отримали незабутні враження від спілкування з Подільським чарівником і його помічницями, танцювали, співали та розважалися з феями й іншими казковими персонажами, — розповіла у фейсбук козятинська міська голова Тетяна Єрмолова. — Побували на різних святкових локаціях Садиби, зробили гарні фото, а також подивилися на звірів у зоопарку.

Відео дня

Відвідати садибу Подільського чарівника, нагадаємо, можна по 19 січня. Вона знаходиться на території Подільського зоопарку за адресою: вулиця Зулінського, 9. Візит до чарівника входить у вартість вхідного квитка до зоопарку.
 

Читайте також:

У Вінниці зупинили авто за кермом якого був п'яний поліцейський

Кол-центр банку у колонії. Засуджені ошукали українців на понад пів мільйона гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up