Закохана пара зі скутера лікується в дитячій обласній. Наслідки масштабної ДТП в Тяжилові

Закохана пара зі скутера лікується в дитячій обласній. Наслідки масштабної ДТП в Тяжилові
  • Майже тиждень тому, 15 червня у мікрорайоні Тяжилів сталася масштабна аварія. Зіштовхнулося відразу п'ять легкових автомобілів, скутер та тролейбус.
  • Як тепер почуваються постраждалі в ДТП?

Дорожньо-транспортна пригода, нагадаємо, сталася близько 18.15 на вулиці Ватутіна. Попередньо, кермувальниця BMW допустила зіткнення з мопедом Honda, а потім з автомобілем Chevrolet. Від удару двоколісний транспортний засіб вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з Ford Focus та Volkswagen Caddy. Chevrolet також від удару відкинуло на Renault, зачепило тролейбус. 

У результаті ДТП 17-річного водія скутера його 16-річну пасажирку госпіталізували до лікарні. У нейрохірургічне відділення також доставили 29-річну водійку Chevrolet. Усі водії освідуванні. На момент аварії були тверезі. 

Відео дня

В соцмережах, в групі «Білий список Вінниці» днями з'явилася публікація з проханням допомогти пасажирці скутера Іванні Войчук. Сусіди з багатоповерхівки на Гони, де постраждала дівчина мешкає з родиною, просили допомогти матері фінансово, мовляв «дівчина дуже постраждала, її складають по частинам».

Скрин посту в соцмережах. Інформація про важкий стан дівчини не відповідає дійсності

На щастя, Іванна, як і водій скутера, насправді обійшлися струсом мозку і незначними травмами та подряпинами.

— Дякувати Богу, лікарям і добрим людям, моя дитина вже по-тихеньку встає на ноги, — ділиться мама дівчини Світлана Войчук. — Сусіди написали неправдиву інформацію, я потім попросила її прибрати, бо мені було соромно. Щиро вдячна, що люди відгукнулися. Так, Іванка постраждала: в неї струс мозку, зашивали рану на потилиці, рани на обличчі, але вони перебільшили, що складають по частинам. Дуже травмувалося коліно, то вона поки ходить як робот. Нас очікує реабілітація, але я щаслива, що Іванка жива.

За кермом скутера в той злополучний день знаходився коханий хлопець Іванни, Микола. Він тоді з Тяжилова, звідки родом, віз дівчину додому на Гонти. На кадрах відеореєстратора видно, як на Ватутіна в молодих людей на швидкості влетіла кермувальниця BMW, яка і стала винуватицею ДТП за участі п'яти легкових автомобілів, скутера та тролейбуса.

— В Колі теж численні забої, травми, подряпини, — розповідає Світлана Миколаївна. — Він з донькою разом лежать в дитячій обласній лікарні, лише в різних палатах. Донька не пам'ятає, як все сталося, Коля пам'ятає деталі. Також травми отримала і водійка Chevrolet. Ми з нею спілкувалися, теж вже почувається нормально.

Кадри резонансної аварії в Вінниці показали на центральних українських каналах:

Поліція розпочала провадження за частиною першою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

 

Читайте також:

Побиті автівки, тролейбус та скутер. На Тяжилові сталася масштабна аварія

З'явилося відео моменту масштабної ДТП на Тяжилові. Нові деталі аварії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Стася Войцих

    Дитяча обласна? А в нас діти мають права на керування двоколісного транспорту?

    Стася Войцих reply Стася Войцих

    Новини Вінниці  на 20хвилин дякую,  вибачте,  не знала

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Стася Войцих

    Стася Войцих право на керування мотоциклом можна отримати з 16-ти років. Хлопцю, який був за кермом двоколісного, — 17 років.
  • Наталия Еремеева

    А здається дівчині збирали на лікування?
  • Олег Каськов

    Струс мозку? А він в них є?

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Валєра Загорійчук #йдивсраку

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов ти щей хамло не виховане.  Бридко що такі люди є

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Валєра,тобі сумно,немає чим зайнятися? То йди до дупи.

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов скажи,ти хочаб трішки думаєш,коли щось таке пишеш?????? Подивись уважно відео. Хто як їхав,і хто виноватий.

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов то ти гальмуєш

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Валєра Загорійчук по Закону кримінальна відповідальність настає з 16 років. А в деяких випадках в з 14.

    Max Arefiev reply Олег Каськов

    Олег Каськов так це погана робота поліції. І безвідповідальні батьки. З 16 років вже може бути категорія на скутер. До тих хто здав питань нема. А от з 10+ років гасають по дворах то інше питання. В данному випадку вже не зовсім діти і я не знаю чи є в пацана права чи нема,  тут я не можу спорити.

    Елена Назаренко reply Олег Каськов

    Олег Каськов дитина до 18років! От і в дитячій лікарні. Була з своєю дитиною в лікарні, то була дівчина- жінка 17,5років, бо мала вже свою дитину, але її ще лікували в дитячій обласній, якби їй на момент лікування виповнилося 18років,  то перевели б вже в Пироговку,чи іншу....

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Валєра Загорійчук коли,не дай Бог,звичайно,така дитина наїде на тебе чи когось з твоїх рідних-ти швидко забудеш що вони діти. Не гальмуй!

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Max Arefiev згоден,за кермом було повне у..бище. Але,все-таки,чому ніхто не підіймає питання про відповідальність батьків постраждалих? А якби не їх,а вони когось зафігачили? Тоді що,#аніжедєті?

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Max Arefiev 💯.

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов чоловіче!!!!! Батькам,то завжди діти. То перше,а друге. До 18 років по закону вони ще діти!!!!! Не тупи.

    Max Arefiev reply Олег Каськов

    Олег Каськов в данному випадку я бачу ситуацію коли їде мопед і в нього ззаду на швидкості летить машина. Мопед їде прямо,  різко не повертає і на дорогу не вискакує. І все більше нема питань. А остальне то домисли і фантазії. Міг їхати і я і хтось інший з опитом і водійським посвідченням. А те що малолітки гасають,  і стають серед дороги на козла,  знімають одне одного на телефони то вже інше питання,  більше до батьків і поліції. В данному випадку ми говорим за інше. Якого фіга літати тачками своїми на такій швидкості і не дивитись на дорогу. Там взагалі пішохідний перехід,  куди летіти

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Валєра Загорійчук я вже вище написав. Якщо керувати,то вже дорослий,а якщо лікувати-то дитина?

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов шановний! Відкрий ПДР,і почитай з якого віку дозволено кермування мотоциклами! Йому 17! Та що кермувати даним ТЗ,він може!!!! І не пиши дурниць,не показуй відсутність своїх мізків!!!!

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Дмитрий Радзиховский а ще жахливіше те,що дітей(!) допускають до кермування засобом підвищеної небезпеки.

    Валєра Загорійчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов а в тебе він є?????? Що ти таку хрін пишеш! Що порушив водій мопеда????? Чи можливо в них в'їхала неадекватна!?

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Max Arefiev питання в тому,який довбень пустив цього хлопця за кермо? Чи в нас,як їхати,то вже дорослий,а як лікуватися-то дитина? А якби ВІН когось збив, хто в такому випадку ніс-би відповідальність?

    Дмитрий Радзиховский reply Олег Каськов

    Max Arefiev це жахливо

    Max Arefiev reply Олег Каськов

    Дмитрий Радзиховский в мене двох однокласників збили насмерть,  взагалі пішки йшли. Одного на тротуарі достало

    Дмитрий Радзиховский reply Олег Каськов

    Max Arefiev жахливо те, що ти можеш їхати вірно, по усім правилам. Але це нічого не гарантує...

    Max Arefiev reply Олег Каськов

    Олег Каськов а в чому питання?  Їхали по прямій,  ззаду дібіл на бмв не вписався . Все добре видно на відео в кого нема мозгів. Летіти так перед переходом і бути сліпим не бачити перед собою скутер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up