Забудова пляжу Кумбари: з цього приводу у Вінниці відбудуться громадські слухання

Забудова пляжу Кумбари: з цього приводу у Вінниці відбудуться громадські слухання
  • На початку січня у міськраді запропонували план змін частини пляжу Кумбари. Що там має бути?
  • Як висловити свої зауваження та потрапити на громадські слухання?

Закинутий пляж, що на правому березі річки біля Київського мосту, пропонують перетворити на зону відпочинку. Дивлячись на документацію, там можуть бути алеї, кафе, стоянку для автомобілів, два басейни з роздягальнями. 

На березі пропонують облаштувати пляж з навісами та два пірси. А на ділянці від Київського мосту в напрямку сходів Артинова пропонують створити відпочинкову зону. Детальніше про це ми писали ТУТ.

На міськради йдеться, що замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міськради. У мерії нашому журналістові сказали, що цей детальний план буде пропонуватися до реалізації приватним фірмам. Наразі виконавця ще не знайшли. 

Відео дня

Реєстрація на громадські слухання

Ви ще можете «застрибнути в останній вагон», і встигнути зареєструватися на громадські слухання з приводу змін на Кумбарах. На громадських слуханнях будуть обговорювати містобудівну документацію: «Детального плану території, обмеженої вулицею В'ячеслава Чорновола, Крутим узвозом, межею існуючої громадської забудови, вулицею Миколи Оводова та річкою Південний Буг у м. Вінниці» (1 черга).

Зареєструватися ви можете трьома способами: 

Триває попередня реєстрація до 21 лютого. 

Як читаємо на сайті мерії, з основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к. 8), за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38.

Дату, час та місце проведення громадських слухань повідомлять додатково.

Читайте також:

Новий рейтинг сімейних лікарів Вінниці. До кого найбільше записуються?

Які будинки та подвір’я відремонтують у Вінниці протягом 2022 року? Перелік адрес

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Mr. Logic

    Головне, щоб людей почули! А не по дружньому як завжди, все поділили та на тяп ляп зробили!
  • AlexBrentano

    Главное Перлова туда не пускать ! А то место нормальных дорог понастроет дорожек... Скоро они, з такими пробками, будут думать как метро строить !
  • Анатолий Гордий

    пару  лет  назад  был  на  подобной  сходке   пришло  пару  штрихов  с  мерии  прогрузили   бабушек  пролетарок  светлым  будущим  и  были  таковы    у  вас  давно  все  решено  нахрена  устраивать  этот  цирк

keyboard_arrow_up