За час війни «Подільська громада» зібрала понад 37 мільйонів гривень

За час війни «Подільська громада» зібрала понад 37 мільйонів гривень
  • Представники Фонду громади «Подільська громада» прозвітували про свою роботу. Зазначають, що за понад три місяці повномасштабної війни сума надходжень до фонду склала 37 мільйонів 458 тисяч 559 гривень.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

— «Подільська громада» підтримує українську армію ще з 2014 року і зараз, в умовах воєнного стану продовжує це робити. Також цей Фонд координує гуманітарну допомогу для тих людей, які її потребують, — зазначив Андрій Очеретний. — За понад три місяці повномасштабної війни сума надходжень до Фонду склала 37 458 559 грн, сума видатків — 31 819 972 грн. За ці кошти вдалося придбати технічне обладнання, амуніцію, захисні елементи для 35 військових частин, серед яких є і вінницькі захисники.

Відео дня

Очеретний подякував усіх, хто допомагає нашій армії та переселенцям. Згадав підприємців, які відправили до Харкова, Чернігова, Миколаєва, для бійців полку «Азов» та інших гуманітарні вантажі.

Також він додає, що на початку квітня Швейцарія закупила продуктів на суму в 1,7 млн швейцарських франків.

— Продовольчу допомогу від закордонних партнерів у Вінниці розподілили для потреб нашого міста та інших громад області, які прихистили переселенців, а також для регіонів у зоні активних боїв, — зазначає Очеретний. — Цю роботу адміністрував Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

 

Читайте також:

На Вінниччині виявили лептоспіроз. Хто у зоні ризику та яка профілактика?

Жмеринчанин здав 47 літрів крові та отримав звання Почесного донора України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up