З приводу вибуху у Вінниці телефонували аж з Києва. Що ж все таки рвонуло?

З приводу вибуху у Вінниці телефонували аж з Києва. Що ж все таки рвонуло?

Вчора, 24 жовтня 2016 року,  близько 15-ої години у Вінниці люди перелякались від вибуху. На Урожаї та в центрі автівки волали від сигналізації. Телефонували також  аж з Києва та запитували, що рвонуло у Вінниці. Що кажуть рятувальники?

Вибух було чути в різних куточках Вінниці та на околиці. Так вінничанка Олена Понєдєльнік в соцмережах написала, що в районі другої музичної школи від вибуху спрацювала сигналізація в автівках.

«Біля Урожаю всі машини кричали і було враження, що рвонуло на Свердлова», - пише Алла Алексенцева.

Люди кажуть, що було чутно і на Замості, і на 600-річчя, і в Стрижаці, і навіть в Калинівці. А вінничанину Андрію Літвінову навіть дзвонили  з Києва та запитували, що там сталось у Вінниці.

Відео дня

Згодом, близько 17-ої години вечора, на сторінці «ДСНС у Вінницькій області» у ФБ з’явилось повідомлення.

«З приводу хлопка у Вінниці. Будь-яких звернень чи повідомлень з цього приводу на лінії "101" та "112" не надходило... Найвірогідніше, це хвиля від подолання літаком звукового бар'єру. Інформація уточнюється», - йдеться в ньому.

Віктор Шестопалов повідомив, що це пролетів літак.

Варто зазначити, що такі випадки у Вінниці вже були неодноразово. Люди чули гучний хлопок в грудні 2015 року, але джерело звуку так і не виявили.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Петро Хома

    Не знаю, що сталось у Вінниці, але був свідком коли літак переходив звуковий барєр. На 4 поверсі 5 поверхового будинку вилетіло вікно і на кухні з каструлі де смажились пончики вибігла олія та почалась пожежа.

    Анонім reply Петро Хома

    Від олії пожежа? Ви фантазер?

    Продеус Олег reply Анонім

    если не в курсе то подсолнечное масло горит , открываю вам Америку !!!

    ИРА reply Анонім

    анонім при готуванні їжі не був присутнім ніколи))
  • Торонтуй

    Про бомбу это слухи,-

    Читаем у Бобрухи.
  • Анонім

    Меня щас "рвонёт".... Автор, запишись на курсы мовы.
  • Anonymous

    наша пісня - гарна нова - починаєм ії знову.....

    удивляет только один факт. в нориальной стране - Вооруженные Силы сразу бы все обьяснили и прокомментировали. А у нас - все на морозе...

    никто ничего не объясняет..

    п.с. А это вообще разрешено летчикам над областным центром так фигачить?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up