Юних вінничан кличуть на І Професійний Форум для підлітків. Обіцяють, буде круто

Юних вінничан кличуть на І Професійний Форум для підлітків. Обіцяють, буде круто
  • Чотири крутих спеціаліста,  голова Асоціації Вінницьких ІТ-компаній, відомий архитектор, засновник і CEO SMM-агенції та лікар, відповідатимуть на питання підлітків щодо своєї професії.
  • Де вчитись, як зробити кар’єру, скільки грошей можна заробляти і як розвиватися?

У суботу, 1 грудня 2018 року, у Вінниці пройде І Професійний Форум для підлітків. Це безкоштовний захід, який допоможе молодим людям знайти відповідь на питання «Ким бути?», «Куди вступати?», «Яке ЗНО здавати?».

  • Місце проведення форуму - Hab  «Місто Змістів» за адресою вулиця Пушкіна, 11.
  • Початок об 11 годині.

— Дуже важливо допомогти зробити основний вибір життя згідно новітніх  тенденцій та змін, і не просто по назві з буклету. Наше завдання -дати підліткам зрозуміти куди рухатись, знайти ціль та мотивацію. Якщо кожен вибере професію за покликанням, це буде життя зі змістом та із задоволенням, — пояснює мету Професійного Форуму директорка Оксана Кравчук.

Проект для підлітків від 13 до 16 років у форматі івентів. Як зареєструватися?

«Your profession» — це цикл зустрічей молоді з успішними людьми, який допоможе зробити один із найважливіших виборів у житті — обрати свою майбутню професію!

Відео дня

Запрошені спікери — це успішні та щасливі особистості, професіонали в різних галузях, які обожнюють свою роботу.

Підлітки на власні очі зможуть побачити представника професії мрії. Людей, які кожен день працюють та досягають мети ремеслом, яке подобається найбільше!

Організатори запрошують прийти та задати всі важливі питання, послухати розповіді успішних людей, які точно знають мінуси і плюси своєї професії.

На зустрічі розкажуть детально про своє життя на роботі та власний стиль життя, відверті історії вибору професії, поради та настанови, які допоможуть визначитись з майбутнім

Реєстрація на захід обов'язкова: посилання для реєстрації

https://docs.google.com/forms/d/1i1fZ9JAmTUTBnT5S5g-OX2QbG5XuxgCtghHc-P2uqnE/edi.

 

Спікери І Професійного Форуму для підлітків

Софина Дмитро - Голова Асоціації Вінницьких ІТ Компаній; засновник та співвласник ІТ Компанії Winstars Technology LLC. Директор та власник компанії з розбудови сучасної інфраструктури (нерухомість) Smart IT City LLC. Автор ряду стартапів та проектів у сфері ІТ.

Віталій Плясовиця - практикуючий архітектор, власник та керівник добре відомої у Вінниці Архітектурно-проектної майстерні «ПЛЯСОВИЦІ», яка є багаторазовим переможцем у конкурсах «Імена, яким довіряють» та "Лідер року". Співзасновник Дитячої архітектурної студії ARCHIпростір. Викладач з архітектури у Вінницькій філії Київського національного університету будівництва та архітектури. Член фокус-групи із розробки проекту «Стратегічний план розвитку міста Вінниці до 2020 поку». Учасник та переможець багатьох архітектурних конкурсів. Стаж практичної архітектурної діяльності - 18 років. За цей час реалізовано близько 100 авторських робіт. Очолювана Віталієм майстерня працює за усіма напрямками архітектурного проектування - котеджі, житлові будинки, дитячі садочки, школи, офісні приміщення, торгові центри. Серед безлічі проектів можна виділити ТЦ «Магігранд», ТЦ «Поділля City», дитячий садочок «Пазлик», основна частина житлових будинків в мікрорайоні «Поділля».

Тетяна Богдан - Практикуючий лікар зі стажем 4 роки, вузько спеціалізується на ортодонтії та естетичній медицині. Викладач навчального центру "CoKo". Учасник конференцій та симпозіумів по стоматології. Практикуючий лікар в нейро-м'язовій концепції, функціональній естетичній стоматології, клініки «Smart Dental». Member OSB Alliance organisation sapatiale de la bouche. Учасник понад 50 міжнародних і регіональних майстер-класів по естетичній медицині.

Ірина Ісова- засновник і CEO SMM-агенції "IRIS-Agenсy". 3 роки успішної співпраці з багатьма відомими брендами Вінницького регіону в напрямку social media marketing, як окремого інструменту в on-line маркетингу.

Хто є організатором та які плани на майбутнє?

Професійний Форум для підлітків відбуватиметься щомісяця і має на меті ознайомити вінницьких підлітків з принадами різних популярних і прибуткових професій.

Організатор: Бізнес школа для підлітків Rainbow-це простір розвитку особистості  та здобуття необхідних навичок для життя та професії. Ми вчимо не лише бізнесу, а й розкриваємо дітей з різних сторін, допомагаємо змінити мислення та бачення світу.

Докладніше можна дізнатися на сторінці “І Професійний Форум для підлітків” у ФБ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    А премьер говорит постоянно, что в Украине сварщиков и слесарей не хватает
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up