Яким знакам Зодіаку пощастить, а яким ні? Гороскоп на лютий 2020

Яким знакам Зодіаку пощастить, а яким ні? Гороскоп на лютий 2020
  • Астрологи поділилися гороскопом на лютий 2020. Кому та що приготували зірки, дізнавайтеся далі.

Овен. 

Грошові надходження не за горами. Варто пам'ятати, що розпоряджатися ними потрібно з розумом, тоді без проблем зможете їх примножити. На роботі можлива премія і навіть підвищення! 

Тілець. 

Відео дня

Ваш зірковий час настав: сміливо ризикуйте, і все у вас вийде. Зірки обіцяють цьому знаку Зодіаку отримання прибутку і навіть лотерейний виграш. Більш того, ви можете спланувати поїздку, про яку так давно мріяли. 

Діва. 

В особистому житті цього знаку Зодіаку в лютому все буде спокійно і без змін. А ось де відбудуться несподівані зміни, так це на роботі. Можливе підвищення зарплати й кар'єрне зростання. Головне правило — зберігайте спокій. 

Терези. 

Гроші потечуть рікою, а разом з ними і яскраві незабутні події в лютому. Можливе придбання нерухомості, переїзд, зміна місця роботи. Але це все піде вам на користь. 

Близнюки. 

Неприємності почнуться на роботі, там вас можуть підставити, причому ті колеги, від яких ви не очікували такого. Потім "апокаліпсис" буде спостерігатися і в особистій сфері, можливі розставання і гучні сварки. 

Лев. 

Почуття трохи охололи, тому буде відчуватися деяка роздратованість у стосунках з партнером. Астрологи радять трохи відпочити один від одного. Можливі ризиковані пропозиції, від яких варто одразу ж відмовлятися. 

Стрілець. 

Вас може підвести здоров'я, потім почнуться проблеми на роботі. Астрологи радять абстрагуватися і не звертати увагу на випади заздрісників. Не підписуйте важливі документи! 

Козеріг. 

Особливо важкою буде перша половина лютого. Ви будете роздратовані й стомлені. Тому найкраще задуматися про відпустку, інакше не уникнути проблем зі здоров'ям і сварок з колегами.

Рак. 

Плисти за течією - такий ваш слоган на лютий. І в цьому немає нічого поганого, оскільки зірки обіцяють спокійний і розмірений період. Все залишиться без змін. 

Скорпіон.

У першій половині місяця можливі конфліктні ситуації, але у другій настане затишшя у всіх сферах. Астрологи радять частіше виходити у світ і не забувати про відпочинок. 

Водолій. 

Лютий подарує вам можливість нарешті зайнятися собою. У другій половині місяця можливі непередбачені витрати. Щоб потім не шкодувати, стежте за своїм гаманцем.

Риби. 

Лютий буде нагадувати їм гойдалки: можливі перепади настрою, метання, необдумані рішення. Розібратися в собі та у всьому цьому допоможе спорт і медитації.

Ось таким гороскопом на лютий поділилося джерело unian. 

Читайте також:

Вісім ідей, чим зайнятися у вихідні, не витративши ні копійки

Смішні та популярні: ТОП–10 відео Coubs минулого року

Гороскоп на січень 2020 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку stars Преміум новина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up