«Як вплине на життя впровадження воєнного стану?»: відповіді перехожих вінничан

«Як вплине на життя впровадження воєнного стану?»: відповіді перехожих вінничан

З 9:00 ранку 27 листопада у кількох областях України, включно з Вінницькою, буде введено воєнний стан. Запитали думку вінничан стосовно цього.

 

Світлана (60), пенсіонерка:

– Я не підтримую введення воєнного стану. До того ж, сказали, що будуть різні обмеження. А навіщо вони нам? Їх треба було робити чотири роки тому, коли все тільки почалося, а не зараз, коли все потрібно закінчувати. Через це зміниться життя всієї країни. Як саме – будемо бачити.

 

Геннадій (56), безробітний:

– На сьогоднішній день, це вже така намусолена тема. Я навіть не знаю, чого від цього чекати. Все буде видно з середи. Думаю, обмеження будуть однозначно. Інакше, який взагалі був сенс вводити цей стан? Знаю тільки, що нічого доброго з цього точно не вийде.

 

Ярослав (30), транспортник:

– Останніми днями за новинами взагалі не стежив, тому про введений в Україні воєнний стан чую вперше. Не знаю навіть, у зв’язку із чим це зробили. З певної точки зору у нашій країні і так не все добре. І йти на такий крок без серйозних на те підстав, напевно, не було б сенсу. Навряд чи у цьому є щось добре.

 

Ігор (26), охоронник:

– Не сильно розуміюсь на політиці, але на мою думку, це означає готовність наших військ. Ніяких утисків на людей не буде. Принаймні я впевнений, що у нашому повсякденному житті нічого не зміниться. Ці дії більше відобразяться на військових, а не звичайних мешканцях.

 

Олена (34), у декреті:

– Є підозри, що це якась політична маніпуляція. Не знаю, що буде у Вінниці, чи можна буде кудись звідси виїхати. Є тривога. Особливо через дітей. Буду тривожитись за них, як їх у школу водити, як поїхати в іншу область. Є бажання взяти речі і поїхати до Польщі, поки не закрили кордони.

 

Анна (22), у декреті:

– Поки що важко щось прогнозувати. Буде видно. Але думаю, якщо не буде відкритої агресії з боку Росії, то особливо нічого не зміниться. Наразі немає причин для якихось обмежень. Натомість є гарна нагода для акумуляції військових сил, щоб за потреби бути готовими. З цього боку все зробили правильно.

 

Читайте також: Верховна Рада ввела воєнний стан у 10 областях України. Серед них є Вінницька 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Иванов Иван

    анука обясните мне что такое в дикрети здесь такого нет

    З.А.Глядач reply Иванов Иван

    Все дуже просто. Тєбя поімєєт Ляшко і ти уйдьош в дікрєт.

    Иванов Иван reply З.А.Глядач

    ху....сос ляшко вмести с порохом имеет токо тебю  в сша его если пускают токо в наморднике  и за денги

    Задунайский Торонтуй reply Иванов Иван

    ково ты лечеш порах с трампай кареша и фоткаются вместе пастаянно

    Иванов Иван reply Задунайский Торонтуй

    за 400 тыс бакс и тебе дадут возможнось сфотографироватся

    Вася reply Иванов Иван

    Ну сфотографируемся, а с коррупцией-то, с коррупцией - покончим?

    Или Путина ждать, что навёл порядок?
  • Иванов Иван

    как подействует введение военного положения на жытилей области положытельно будите иметь льготы как учасники военных действый.газ свет.уголь.дрова.проезд льготный и еще много чего так что так держать я х....ю с де...в

    Вася reply Иванов Иван

    А доллар понизится?

    ЖКХ снизят?

    Иванов Иван reply Вася

    нет Васек начнут платить в долорах такиеже суммы как сейчас в гривнях а жкх вообще отменят бери реалистичние зачем мелочится

    Вася reply Иванов Иван

    Тогда я не только за военное положение, но и даже... страшно сказать.. пусть нас хотя бы Россия возьмёт... в хорошем смысле - к себе.

    Я вот чем дольше гляжу на обстановку, тем больше думаю  -а ведь Путин не такой  страшный... Есть гораздо хуже
  • Marina Dovbnya

    Ніяк не вплине. Просто збільшиться кількість кремлеботських провокативних фейків.

    Иванов Иван reply Marina Dovbnya

    марыно а ты шо носыш кремливски боты ты пиз...до наверно и не бачило шо таке боты
  • З.А.Глядач

    Курдюков,ти не видаляй коментарі,в яких тобі прямо вказують на помилки,а виправляй їх.

    ВС вводиться з 28(двадцять восьмого) листопада,а не "З 9:00 ранку 27 листопада у кількох областях України... буде введено воєнний стан"

    Вася reply З.А.Глядач

    Ой-йо? Яка різниця.

    Один хер казали, що нічого страшного не буде...

    Казали, що впливати цей стан не впливатиме.

    Тобто начебто є стан, а одночасно його нема.

    З.А.Глядач reply Вася

    Є різниця. Он,Бобруха,наприклад,лише завтра "вводить"воєнний стан.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:10 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up