Як вінничани голосували. Репортажі з виборчих дільниць (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Як вінничани голосували. Репортажі з виборчих дільниць (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
На усіх виборчих дільницях, де були наші журналісти малолюдно. Вінничани ігнорують вибори мера. Принаймні, зранку дільниці були майже пусті.

Вибори на Тяжилові: містяни вважають, другий тур що був зайвим
Другий тур виборів зранку на Тяжилові пройшов дуже спокійно. Низька явка виборців та багато пенсіонерів було зафіксовано журналістом «20хвилин» у трьох дільницях. Містяни кажуть, що ці вибори були не потрібні. Кажуть, що їм вже і так відомо хто стане мером.

Вибори на Кореї та П'ятничанах: Священик з великим хрестом благословив, люди не йдуть
Виборчі дільниці на яких голосують мешканці Кореї та П'ятничан сьогодні з ранку тішили - пустотою. Члени комісії посміхались, вітались, бачили фотоапарат та журналіста, дружньо командували - "улыбочка". А от виборців доводилось чекати як то кажуть "по одному на рік". Журналісти вже не один рік працюють на виборчих дільницях, але таку "пустелю" бачили чи не вперше.

Вибори на Старому місті: ОБСЄ не спостерігачам сподобалась скринька для бюлетенів
Люди сплять, не знають про вибори або не зацікавлені йти голосувати, вважаючи, що все вже вирішено за них. Яка версія пояснює низьку явку на дільницях Старого міста?

Відео дня

Вибори на Електромережі: одні голосують за краще життя, інші - аби хтось був
На виборчих дільницях в районі Електромережі жителі голосують за краще майбутнє та чесну владу. Проте особливого ажіотажу та емоційності спостерігати не довелося.

Вибори в центрі. На дільниці за півдня проголосувало менше 6%
У Вінниці триває другий тур виборів міського голови. Члени виборчих комісій кажуть про катастрофічно низьку явку.

Вибори на Вишеньці: «Сейчас у нас выборы пенсионеров»
Виборців ну дуууже мало. А з тих, кого вдалося зустріти на дільницях - в основному, люди пенсійного віку. Голови виборчих комісій кажуть, явка - менше десяти відсотків.

Вибори на Київській: члени комісії аплодували молодим, які голосували вперше
В першій половині дня на дільницях, де голосують мешканці Київської, проголосувала приблизно десятина людей зі списків. Лише на одній виборчій дільниці з чотирьох, де була журналіст, назвали явку вищою, ніж в першому турі.
Мляві вибори на Слов’янці: і навіть гімн не допоміг
Сьогодні, 15 листопада, до ділянок Слов’янки з самого рання сходились виборці – виконати свій громадянський обов’язок та проголосувати за мера Вінниці.Працівники виборчих ділянок Слов’янки у другому турі нудились зі швидкістю 54 людини за годину.

Інтерв'ю зі студентом, який цьогоріч вперше голосував
Ігор, 18 років, студент другого курсу ВНТУ прийшов додому о третій ночі. Вранці – одразу на дільницю.

На вибори образилася до сліз. Чому не проголосувала 18-річна вінничанка?
Цього року вінничанці Людмилі Ємельяненко виповнилося 18 років. На голосування 25 жовтня вона не змогли прийти. А до участі в другому турі, каже, півдня готувалася.

У кабінці для голосування Гройсман думав недовго
Володимир Гройсман знову голосував у школі десятій. Прийшов традиційно з дружиною. Із вибором визначився за 20 секунд.

Моргунов проголосував у Пирогово разом з дружиною. Вона каже, що чоловік "зможе"
15 листопада в приміщенні 36-ї школи села Пирогово розмістили одразу дві виборчі дільниці. На одній з них сьогодні віддали свої голоси в.о. міського голови Сергій Моргунов з дружиною Наталією.
Читайте також:
Голова КВУ Владислав Телень: порушень на дільницях немає, також виборців Що вінничани говорять у соцмережах про вибори?

На 16:00 у Вінниці проголосувало 20,5 відсотків виборців

Чому вінничани не прийшли на вибори? Ми їх про це запитали

За кого голосували вінничани на виборах мера. Результати опитування
Дані екзит-полу КВУ: Моргунов - 66%, Щербаківська - 31%
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up