Як губернатор Олійник прокоментував захоплення Облради прихильниками Свитка

Як губернатор Олійник прокоментував захоплення Облради прихильниками Свитка
Вінницьку облраду та держадміністрацію захопили озброєні бойовики. Голова Віницької ОДА Анатолій Олійник звертається до вінничан у ФБ.

Анатолій Олійник заявив про захват приміщення Вінницького «парламенту» озброєними бойовиками та припустив, що сценарій подій у Вінниці складався у Кремлі.

Оліник вимагає від активістів звільнити приміщення та почати вести переговори. В іншому погрожує крайніми методами.

Нагадаємо, що 6 грудня замість крісла Вінницького губернатора штурмуючі поставили  сміттєвий бак.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • ваня

    Потрібнощьось робити бо все остаеться на своїх місцях приклад з валютчиками переведіть їх в в СПД І ХАЙ МІНЯЮТЬ тільки плотять налоги
  • Georgy Dmitriev

    Про "происки спецслужб Кремля" маразм повний. Причина в тому, що "партія вінничан" , яка є партією злодюг і хабарників, знову намагається залишитися при владі і фінансових потоках, так ніби і нічого за цей рік в Україні не сталося.
  • Анонім

    Олійник з невідомих причин покриває хабарників від яких стогне вся область. Сам по-собі є людиною недалекою та несамостійною, чим активно користуються всілякі запроданці. Свитко, в свою чергу, з усіх сил намагається зірвати розкрадання області, через що його сьогодні намагались змістити під проводом Олійника на позаплвновій сесії. Люди піднялись проти несправедливості та недали їй відбутись. Цікаво, чию сторону тепер займе президент - підтримає Олійника та пов'язаних з ним зрадників-хабарників, чи відстоїть Свитка, за яким правда? На цьому прикладі ми і побачимо в якому напрямі розвиватиметься наша держава.

    Анонім reply Анонім

    Наш абсолютно інертний президент не підтримає жодну сторону.
  • Анонім

    Ти що Олійнику? Якими такими: "У випадку, якщо зазначені вимоги не будуть виконані, влада вимушена буде відновити законність і правопорядок усіма доступними методами, щоб захистити життя, здоров’я та безпеку громадян України.", ти маєш методами спрацювати???  Він навіть пресу не допускав у Облраду, !

    Анонім reply Анонім

    А хтось може пояснити - чому потрібно було захоплювати будівлю ОДА? Чи у нас такий національний спорт - є в тебе проблема (не на ту політчну силу поставив, і пролетів), гроші закічились і т.д.,  давай захоплюй будівлі "іменем майдану".  Та тіж самі особи 10 місяців тому вже зхахоплювали і організовували свою "народну раду" - і чим все закінчилось? Продали посади, дискредитували  себе повністю так, що за них вінничани не бажали голосувати. А тепер знову - МИ РАДА МАЙДАНУ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up