«Я вперше їздив на роботу за кордон» Вінничани про пам’ятні події року, що минає

«Я вперше їздив на роботу за кордон» Вінничани про пам’ятні події року, що минає

Запитали вінничан, чим їм запамятався 2018 рік та чого вони чекають від 2019.

Вячеслав (40), підприємець:

- Нічого хорошого в цьому році для мене не сталось і особливим він для мене не був. Усе як завжди: працювали, відпочивали. На мою думку, більше було поганого. І це все погане пов'язане з ситуацією в країні.

 

Відео дня

Владислав (21), студент:

- Для мене подія, що я закінчив сесію та навчання. Запам'яталося, що цьогоріч я вперше їздив на роботу за кордон. Це був для мене позитивний досвід. Чекаю, що в наступному ситуація у нас в країні покращиться.

 

Світлана (18), студентка:

- Запам'ятався тим, що я почала навчатись. У мене вперше був досвід життя окремо від батьків. Також налагодилось особисте життя. Цьогоріч моя мама приїхала з роботи з-за кордону додому.

 

Валентина (70), пенсіонерка:

- Живемо, пенсію отримуємо. Не знаю, що такого незвичайного сталося. У житті країни теж все більш-менш, аби не гірше. Сподіваюсь, що в наступному році буде мир і наші діти не шукатимуть роботи за кордоном.

 

Едуард (79), пенсіонер:

- Рік вразив несправедливістю зі сторони президента. Тому що сам президент займається аферами. У нього за кордоном знайшли неоподатковані гроші. Хіба людина та такій посаді може цим займатися?!

 

Людмила (35), медсестра:

- Цьогоріч у мене з'явилася дитина. А так все по-старому, більш нічого хорошого.  Лише у місті стало чистіше та гарніше і церква тепер українська. Тарифи, які стають ще вищими, - болюча тема для всіх українців.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Орест Лютий

    2018 рік поки не приніс в Україну мир, ворог й надалі продовжує проти нас війну, відкрито влаштував провокацію з захопленням військових катерів і захопив у полон наших матросів ВМСУ. Сподіваюсь, що наступний 2019 змінить на краще, і ще в цей раз на виборах вперше голосуватиму за Петра Олексійовича!

    Задунайский Торонтуй reply Орест Лютий

    Отсосешь, порохоботина.
  • Alina

    За  кордоном  працювати  НЕ   ПРОСТО!!!  На україні  "малюють" ...:закордон"...,як рай, де  гроші,як банани на  деревах ростуть...вийшов і зірвав.. на жаль ... ці гроші дуже важкі,, ..дорого вони приходяться нашим людям...Хто хоче їхати  маєє бути  готовим...до ненормованого режиму роботи.без вихідних, часто, за зарплату наполовину нижччу від робітників місцевих...їсти , якщо дають, то "котячу" порцію...а працювати потрібно на повну "катушку"...

    Задунайский Торонтуй reply Alina

    Это кому как.
  • Ols Kat

    Владислав, ти молодець! Продовжуй у тому ж дусi. Хай тобi там за кордоном щастить!
  • Metalka

    Едік, ти дебіл?

    Задунайский Торонтуй reply Metalka

    Как жить будешь, когда твоего любимого мощно пнут коленом под зад? Помрешь ведь с голоду, порохобот.

    Metalka reply Задунайский Торонтуй

    остудись ватан

    Задунайский Торонтуй reply Metalka

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up