«Я мріяла цілий рік»: як 20 особливих дітей привезли снігопад у Dream Park

«Я мріяла цілий рік»: як 20 особливих дітей привезли снігопад у Dream Park
  • 20 дітей, які живуть у Гнівані, мріяли покататися на бубликах з гірок цілий рік. А дехто й все життя.

  • І ось, цей щасливий день настав. Але по дорозі до Dream Park Vinnytsia почав лити сильний дощ. Відпочинок під загрозою?

  • «Це справжнє диво! Ви привезли нам снігопад», — казали працівники групі діток, які скористалися соціальною програмою «Активна зима».

  • Як можна в рамках програми дітям покататися безкоштовно, читайте далі.

Зима цього року не надто тішить погодою. Біля Вінниці є місце, де гарантують бадьорий настрій та снігові гірки. Це тюбінг-парк Dream Park Vinnytsia. На бубликах можуть кататися всі — і діти, і дорослі.

Парк спроможний прийняти до тисячі відвідувачів щодня.

— У Вінниці бракує масштабних зимових розваг, тюбінг — саме та розвага, де задіяні учасники будь-якого віку. Вона безпечна і доступна по ціні. Кататись можуть всі, і діти, і ті, кому хочеться вкотре пережити емоції дитинства. Бабусі і дідусі теж тут часті гості. Найменших вмощують з дорослими в одному тюбі. Це найбезпечніший вид зимового відпочинку, який не потребує спеціальної підготовки та екіпірування, — розповідає журналістці «20 хвилин» керуюча тюбінг-парку Dream Park Vinnytsia Марина Зарівна.

Відео дня

Ціни на розваги в будні дні:

  • 1 година — 150 грн.,
  • 2 години — 200 грн.,
  • 1 спуск — 30 грн.

Ціни у вихідні дні:

  • 1 година — 200 грн.,
  • 2 години — 250 грн.,
  • 1 спуск — 50 грн.

Не всім по-кишені такий відпочинок

Ціни наче й не дуже кусаються. Але є родини, які опинилися у складних життєвих обставинах та не можуть дозволити дітям такі розваги. Як бути їм?

Софія Іванова минулої зими потрапила на гірки безкоштовно в рамках соціальної програми та мріяла повернутися цілий рік. Дівчинка живе з мамою, бабусею та дідусем у Гнівані. П'ять років тому родина втекла від військових дій з зони АТО.

П'ятирічна Карина живе разом з трьома сестричками. Їх виховує одна мама, яка ще оформила опіку над 12-річною сестричкою. Рідна матір дівчинки померла рік тому. Для сім'ї з чотирма дітьми відпочинок разом з дорогою обійдеться щонайменше у тисячу гривень.

Софійка та Карина є членами громадської організації «Центр Промінь надії». Волонтери опікуються ще 20-ма дітками, серед яких є ті, хто залишився без матері та живе з опікунами, є діти з інвалідністю, діти з багатодітних та неповних сімей. Їхнім родинам відпочинок у Dream Park не по-кишені.

Волонтери оформили заявку на участь у соціальній програмі «Активна зима». І діти отримали можливість безкоштовного відпочинку на сніжних гірках.

«Це справжнє диво! Ви привезли нам снігопад!»

У середу, 29 січня, діти зібралися у Гнівані та вирушили у Вінницю.

— Щойно ми сіли у маршрутку, почав йти сильний дощ. Лило як з відра й коли ми приїхали у Dream Park, — розповідає волонтер громадської організації Юрій Вандзіляк.

Працівники парку запропонували відкласти катання на інший день.

— Ні, ні, ні! Ми зараз помолимось за те, щоб Господь перетворив дощ у сніг!, — малеча взялася за руки та почала просити Бога за погоду.

Адміністратору парку нічого не залишилося, як дозволити дітям покатушки.

Щойно група піднялась на гірку та почала слухати вказівки інструктора про безпеку під час катання — розпочався сильний снігопад. Великі білі сніжинки падали з неба та дитячій радості не було меж.

— Це справжнє диво! Ви привезли нам снігопад! Ми чекали снігу з грудня,а його все не було та й не було, — каже адміністраторка Dream Park Vinnytsia.

Малечі вручили по бублику та діти почали кататися.

— От так диво, трохи боялася, потім хотіла ще і ще спускатися, — ділиться враженнями п'ятирічна Карина.

— Цілий рік хотіла поїхати на гірки та нарешті я там побувала. Там круто, бублики та сніг, якого цієї зими було дуже мало. На гірках я відчула справжній драйв. А цей сніг в обличчя — просто вогонь! — розповідає Софія Іванова.

Море вражень залишилось і в 11-річної Марії. Вона, щоб не проспати відпочинок, не могла заснути всю ніч.

— Дякую! Ця подорож була дуже крутою. У мене «моріще» вражень! Ми провели так весело час! В мене ще ніколи не було так багато вражень! Здається, що я тільки народилася, — зазначає Марія Стельмах.

— Дякую всім за чудовий відпочинок! Я ніколи в житті так не каталася зимою! Ми привезли сніг, — дякує й 11-річна Кіра.

Дякує за організацію й 12-річна Настя Матвієнко.

— Вражень море! Все чудово! Я дякую Богу, що він дав нам такий день і що ми поїхали у Dream park та відчули щастя, радощі та веселощі! Дякую всім від щирого серця, хто приймав участь і нас завіз на ці гірки, — говорить Настя.

Як взяти участь у соцпрограмі «Активна зима»

Соціальна програма «Активна зима» розроблена компанією Dream Park. Протягом 100 днів зимового сезону планується безкоштовно залучити до відпочинку понад 10 тисяч дітей. 

— На сьогодні прийняли участь у соціальній програмі та чудово провели час у Dream Park більше 1837 дітей в Україні. У Вінниці у 2019-2020 році вже встигли покататись на тюбах 1230 діток, — зазначає керівник тюбінг-парку Марина Зарівна.

За її словами, щоб взяти участь у програмі, потрібно оформити заявку.

— Для підтвердження заявок є основним правильність вказаної інформації і кількість осіб, які бажають прийняти участь в нашій соціальній програмі, — повідомляє вона.

Мінімальна кількість — 10 діток у групі.

Умови відвідування для учасників програми:

  • будні дні з 10.00 до 14.00 в період до 10 березня 2020 року.

Соціальна програма «Активна зима» спрямована на такі категорії учасників:

  • школярі та діти дошкільного віку
  • студенти навчальних закладів
  • діти з малозабезпечених, багатодітних та соціально незахищених сімей, діти-сироти;
  • діти, позбавлені батьківського піклування;
  • діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування (за відсутності медичних протипоказань);
  • діти учасників АТО (діти, батьки яких були, знаходяться, або загинули у зоні АТО)

Як стати учасником?

  1. Зібрати групу від 10 осіб та більше.
  2. Заповнити електронну заявку можете ТУТ.
  3. Або можете надіслати заявку згідно зразка на електронну адресу [email protected]
  4. Отримати підтвердження заявки та сертифікати на катання від менеджера.
  5. Ознайомитись з правилами перебування на курорті.
  6. Для керівників групи обов’язково під час візиту мати при собі роздруковані та підписані правила.

Для отримання консультації та реєстрації звертайтесь за телефоном:

  • +38 050 21 49 266 (в будні дні з 9.00 до 18.00 години)

— Тюбінг-парк планує працювати до 15-го березня. А потім — відкритий до нових ідеї та пропозицій, поки знову не похолоднішає, і буде готуватись до наступного зимового сезону, — повідомляє Марина Зарівна.

Довідка

Dream Park Vinnytsia входить у всеукраїнську першу мережу тюбінг-парків (серед локацій також є у Тернополі, Закарпатті, Трускавці та на Буковелі), був створений в 2018-2019 році і був «первістком у родині Dream Park». Щороку вже у грудні, незважаючи на складні погодні умови та відсутність природного снігу, парк працює для відвідувачів. Всі тюбінгові траси засніжує компанія Snowteam за допомогою снігових гармат supersnow, щоб територія була готова для катання.

Локація розміщена недалеко від Вінниці в селі Щкуринці (можна дістатися маршруткою 5-а).

На території парку працює кафе з приємним персоналом, які приготують вам хот-дог, гамбургер, інші страви швидкої кухні або навіть ціле меню в зручних пакетах. Поруч — столики на повітрі, за якими комфортно випити ягідного натурального чаю, глінтвейну, кави.


Читайте також:

Іграшки на смітнику біля дитбудинку «Малятко». Як пояснило це керівництво закладу
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • 12345

    Ага, ціни більше чим в буковелі. А горки фуфло. Більше не поїду туда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up