«Все буде Україна». На Замковій горі діти та гвардійці виконали Гімн

«Все буде Україна». На Замковій горі діти та гвардійці виконали Гімн
  • Маленькі вінничани разом із нацгвардійцями виконали гімн України. Співали вони на Замковій горі.

На передодні державного свята Дня Української Державності малеча разом з гвардійцями на Замковій горі записали патріотичне відео. Разом вони закликали усіх українців зберегти Українську Державність.

Ролик сьогодні, 28 липня, опублікувала «Військова частина 3008 Національної гвардії України.

— «Встати на захист своєї Батьківщини. Творити нову історію. Жити завжди з Україною в серці»: вінницькі діти та нацгвардійці поділилися роздумами, що таке День Української Державності, — зазначають у повідомленні. — Ми неодмінно житимемо у своїй вільній, незалежній, демократичній, сильній Україні! Найкращій у цілому світі! Слава Україні!

Відео дня

Президент України Володимир Зеленський, нагадаємо, 27 липня нагородив почесною відзнакою «За мужність та відвагу» восьмий полк оперативного призначення Нацгвардії України.

Бійці полку пройшли не один важкий бій на Київщині. Їх росіяни обстрілювали усім чим могли: артилерією, градами та точками У. Наші ж хлопці діяли обережно, аби не влучити в будинки цивільного населення.

Один із військових розповів, що був бій, коли він міг кидати лише гранати, але відстань була далекою і попадання могли бути не точним. Щоб вберегти життя людей, він ризикнув собою.

Розвідка тривала постійно. Одного дня бійці пройшли 40 кілометрів. Ніхто не думав, де буде ночувати чи що їсти. Виконували свою роботу.

Детально про захист країни нашими нацгвардійцями можна дізнатися у матеріалі: Калинівські нацгвардійці знищили понад 80 одиниць ворожої техніки, яка сунула на Київ

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Замість музичних інструментів — зброя. Керівник оркестру з Вінниці пішов до війська

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кверти Кверти

    Залишилася 1 година та 3 підписи. Підпишіть петицію щодо створення меморіальної дошки жертвам російського теракту на площі Перемоги за наступним посиланням: https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/Petition/View/2462

keyboard_arrow_up