VinSALOfest: смачно про бізнес по-українськи (Новини компаній)

VinSALOfest: смачно про бізнес по-українськи (Новини компаній)

Про унікальні рецептури та історії успіху, важливість підбору якісного обладнання та фінансову і експортну підтримку розповідали на бізнес-форумі зі смачною назвою «VinSALOfest»

18 травня у готелі «Поділля» виробники м’ясної та хлібопекарської галузей із різних куточків України розповідали, базуючись на своєму досвіді, покрокове створення успішного бізнесу. 

Так своїми історіями успіху поділилися: Роман Дзиговський (м.Львів) – партнер та директор з маркетингу та розвитку у фермі органічних сиров'ялених ковбас «Василь.ко», Оксана Черепанич (м.Львів) – керівник проекту «Соціальна пекарня в Молодіжному центрі Боско», Тарас Парандій (м.Київ) – засновник бренду «Димне м'ясо від Тараса», Сергій Кульчинський (м.Луцьк) – представник ТМ «Забіяка» та Юрій Їжаківський (м.Київ) – керівник дистриб'юторського каналу ТМ «Бащинський», ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

Після цікавих дискусій на учасників чекали дегустації від українських виробників. Також не втратили можливість поспілкуватися із експертами, аби отримати цінні поради.

У продовження говорили більш детально і про технології та обладнання: Василь Кіт (м.Львів) – засновник та головний ідеолог ферми органічних сиров'ялених ковбас «Василь.ко» розповів про унікальні рецептури ковбас, які мали початок у Іспанії; Амалія Мінасян (м.Київ) – експерт «GEA», поділилась передовими технологіями компанії у переробці м’ясних продуктів, а Оксана Черепанич (м.Львів) – технолог, керівник проекту «Соціальна пекарня в Молодіжному центрі Боско» відкрила секрети успішного запуску хлібопекарні.

Про інструменти підтримки бізнесу розповіли: Ольга Іванченко (м.Київ) – координатор проектів, група з фінансування та розвитку МСБ ЄБРР в Україні, Ірина Онікієнко (м.Київ) – керівник напрямку бізнес можливостей Офісу з просування експорту, Андре Піллінг (Німеччинна) – керівник проекту «AgritradeUkraine», Олена Луценко (м.Київ) – експерт програми GIZ «FitforPartnershipwithGermany».

По завершенню усі могли придбати смачний український хліб, ковбасу і сало на виставці-ярмарку, а також долучитися до Фестивалю «VinSALOfest», де було створено найбільший бутерброд із вінницьким салом у вигляді вінницької області.

На другий день бізнес-форуму підприємці мали можливість відвідати ПрАТ «Вінницяхліб» та ТОВ «Тульчинм'ясо», де особисто ознайомились із особливостями створення смачної продукції.

Бізнес-форум був організований Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС EU4Business.

Долучайтесь і ви до наших заходів, деталі на сайті www.kdl.vn.ua.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up