Про унікальні рецептури та історії успіху, важливість підбору якісного обладнання та фінансову і експортну підтримку розповідали на бізнес-форумі зі смачною назвою «VinSALOfest»
18 травня у готелі «Поділля» виробники м’ясної та хлібопекарської галузей із різних куточків України розповідали, базуючись на своєму досвіді, покрокове створення успішного бізнесу.
Так своїми історіями успіху поділилися: Роман Дзиговський (м.Львів) – партнер та директор з маркетингу та розвитку у фермі органічних сиров'ялених ковбас «Василь.ко», Оксана Черепанич (м.Львів) – керівник проекту «Соціальна пекарня в Молодіжному центрі Боско», Тарас Парандій (м.Київ) – засновник бренду «Димне м'ясо від Тараса», Сергій Кульчинський (м.Луцьк) – представник ТМ «Забіяка» та Юрій Їжаківський (м.Київ) – керівник дистриб'юторського каналу ТМ «Бащинський», ПАТ «Миронівський хлібопродукт».
Після цікавих дискусій на учасників чекали дегустації від українських виробників. Також не втратили можливість поспілкуватися із експертами, аби отримати цінні поради.
У продовження говорили більш детально і про технології та обладнання: Василь Кіт (м.Львів) – засновник та головний ідеолог ферми органічних сиров'ялених ковбас «Василь.ко» розповів про унікальні рецептури ковбас, які мали початок у Іспанії; Амалія Мінасян (м.Київ) – експерт «GEA», поділилась передовими технологіями компанії у переробці м’ясних продуктів, а Оксана Черепанич (м.Львів) – технолог, керівник проекту «Соціальна пекарня в Молодіжному центрі Боско» відкрила секрети успішного запуску хлібопекарні.
Про інструменти підтримки бізнесу розповіли: Ольга Іванченко (м.Київ) – координатор проектів, група з фінансування та розвитку МСБ ЄБРР в Україні, Ірина Онікієнко (м.Київ) – керівник напрямку бізнес можливостей Офісу з просування експорту, Андре Піллінг (Німеччинна) – керівник проекту «AgritradeUkraine», Олена Луценко (м.Київ) – експерт програми GIZ «FitforPartnershipwithGermany».
По завершенню усі могли придбати смачний український хліб, ковбасу і сало на виставці-ярмарку, а також долучитися до Фестивалю «VinSALOfest», де було створено найбільший бутерброд із вінницьким салом у вигляді вінницької області.
На другий день бізнес-форуму підприємці мали можливість відвідати ПрАТ «Вінницяхліб» та ТОВ «Тульчинм'ясо», де особисто ознайомились із особливостями створення смачної продукції.
Бізнес-форум був організований Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС EU4Business.
Долучайтесь і ви до наших заходів, деталі на сайті www.kdl.vn.ua.
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер