«Vinnytsya strong». У Вінниці презентували виставку фоторобіт зруйнованого Будинку офіцерів

«Vinnytsya strong». У Вінниці презентували виставку фоторобіт зруйнованого Будинку офіцерів
  • «Vinnytsya strong». Під такою назвою презентовано виставку фоторобіт відомого вінницького фотографа Костянтина Ревуцького.

 У Вінниці, в конференцзалі ресторану «Mont Blanc», фотограф Костянтин Ревуцький презентував виставку фоторобіт зруйнованого Будинку офіцерів «Vinnytsya strong». Мета проєкту — демонстрація наслідків ракетних ударів по містах України, зокрема Вінниці, та вияв нескореності українського народу.

Вінничанин після серії фоторобіт, зроблених на деокупованих територіях України, вирішив наступну приурочити рідному місту, сфотографувати знищений 14 липня від ракетного удару Будинок офіцерів, біля якого загинуло 28 людей, кілька сотень отримали поранення

— Ми сильні — таке гасло цієї виставки. Вона приурочена також у памʼять про загиблих біля Будинку офіцерів маленьку Лізу та друга Вову Бороду. Вони не хотіли б, щоб ми опускали руки, а впевнено йшли до Перемоги, вірили у світле майбутне, — говорить Костянтин Ревуцький.— Фото зруйнованого Будинку офіцерів, як символу непереможності, незабаром побачать у Європі.

Відео дня

 

Читайте також:

«Вінниця strong». Фотограф Костянтин Ревуцький покаже світу зруйнований Будинок офіцерів

Виготовили світловідбиваючі брелоки і допомогли ЗСУ. У ліцеї №20 провели благодійну акцію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина

    лайно фото, хоч би якась ходожність була...

keyboard_arrow_up