«Vinnytsia Food Fest»: дві музичні сцени, сортування сміття і лекції про їжу

«Vinnytsia Food Fest»: дві музичні сцени, сортування сміття і лекції про їжу

У Центральному міському парку з 17 по 19 травня триватиме «Vinnytsia Food Fest». Організатори закликають приходити на фест зі своєю чашкою та розповіли про нові родзинки заходу.

Які новинки

До food-кортів і тематичних фотозон приєднаються два фестивалі, що також відбудуться на великій парковій сцені біля Літнього театру: Перший Вінницький фестиваль актуального вуличного мистецтва «Com.Unity», спеціальним  гостем якого стане відомий реп-виконавець Giga1 та фестиваль дитячої та юнацької творчості «ART LAND fest».

18 травня, у День Європи, з 14.00 до 19.00 на великій сцені триватиме фестиваль дитячої та юнацької творчості «ART LAND fest», що розкриватиме світові юні таланти, а з 19.00 до 22.00 вінницький хіп-хоп хореограф та танцівник Jozzz (Іван Козак) запрошує всіх на фестиваль актуального вуличного мистецтва «Com.Unity». Чекають на творчу молодь, що буде не лише спостерігати за дійством, а й стане учасниками фесту.

Працюватиме велика локація для дітей з флурболом, станцією Lego та місцем де малеча зможе відчути себе справжніми поліцейськими та пожежниками.

Відео дня

Що обіцяють організатори

Алеї парку та вулиця Грушевського з 12.00 до 22.00 години впродовж трьох днів розмістять не лише ятки зі смаколиками, але й лаунж-зони, дитячі локації, beauty-зону, різноманітні конкурси, кулінарні майстер-класи «Їжа під ногами», тематичний лекторій «Їжа для мозку», вечірній кінотеатр і приємну музику від запрошених гуртів.

— Вже у п’ятницю ввечері 17 травня приходьте слухати цікаву музику на великій сцені. Для тих, хто хоче причепуритись у beauty-зоні працюватимуть тату-салон Ultra, барбершоп “The Grand” та салон краси G.Bar, які запропонують безкоштовні послуги. Літня художня студія графіки та живопису запросить створити образну картину. Ввечері настає час лекцій від знавця подільської кухні Олени Павлової, вона розповість та покаже як приготувати смачні й поживні страви з кропиви і кульбаби. На майстер-класах можна буде навчитись готувати й інші цікаві наїдки, а з настанням темряви розпочнуться покази тематичних фільмів про кухарів та приготування їжі, — говорить організаторка фестивалю Світлана Ярова.

До речі, на фест пригощати вінничан приїде понад 50 учасників зі всієї країни.

У неділю, 19 травня, на гостей чекатимуть виступи музичних гуртів, лаунж-зони, танцювальні батли та пізнавальні лекції і майстер-класи.

Що ще буде, крім їжі

До дня Європи організатори фестивалю роблять акцент на екологічності.

— Для того щоб зменшити кількість одноразового посуду, в Європі вже традиційно стало купувати каву у власні термочашки. Або в так звані “Reusable Cup” – каже Світлана Ярова, - Тому ми запускаємо акцію “Reusable Cup” (“Багаторазова чашка”) серед кав’ярень представлених на нашому фестивалі. Знижка 10% на каву та будь-який напій, для тих хто прийде зі своєю чашкою та збереже довкілля”

Також 17,18 та 19 травня на фестивалі буде встановлено контейнери для роздільного збору сміття: пластик, папір, органіка та скло.

Важливим є промоція здорового харчування та способу життя, тому запрошено на фестиваль локації, які будуть пригощати здоровими смузі та детокс коктейлями, а компанія “Чернігівське” розіграє кілька ящиків безалкогольного пива та келихів під пінне.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up