Вінницький Гуманітарний центр речей міняє адресу. Куди тепер звертатися?

Вінницький Гуманітарний центр речей міняє адресу. Куди тепер звертатися?
  • Допомогу переселенці тепер отримуватимуть у новому місці. У зв'язку з переїздом, Гуманітарний центр речей не працюватиме у понеділок, 23 травня.

Раніше Вінницький Гуманітарний центр речей працював за адресою вул. Кармелюка, 2. Тепер він розміститься на вулиці Київській, 17а. Про це інформує Вінницька міська рада.

У Центрі переселенці можуть отримати дорослий і дитячий одяг, взуття та іграшки. 

«У понеділок, 23 травня, Центр речей не працюватиме у зв’язку з переїздом. А вже у вівторок внутрішньо переміщені особи зможуть прийти до Центру за новою адресою і взяти для себе необхідні речі, — зазначає директорка Департамент соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова. — Ми бачимо, що дедалі більше людей, які залишили свої домівки і знайшли прихисток у Вінниці, приходять до Центру за речами. Обирають літній одяг, взуття, речі для дітей. До Вінниці надходить гуманітарна допомога від небайдужих людей та іноземних партнерів. У Гуманітарному центрі переселенці безкоштовно отримують те, чого найбільше потребують».

Відео дня

Як отримати допомогу?

Щоб отримати необхідні речі, потрібно пред’явити довідку про взяття на облік ВПО або документ, що посвідчує особу (паспорт або через застосунок «Дія»).

З початку роботи Центру речей, допомогу отримали понад 19 тисяч людей.

Гуманітарний Центр речей працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up