Дмитро Бутенко із Вінниччини розводить равликів. До такого бізнесу він готувався заздалегідь - дізнавався тонкощі даної справи та читав про це книги.
Про це йдеться у сюжеті 24 каналу.
Через кілька років після вивчення особливостей вирощування равликів Дмитро започаткував новий бізнес.
Наразі у чоловіка уже майже п'ять тонн равликів. Продає їх фермер поки лише у ресторани. Коштує делікатесне м'ясо не дешево - 900 гривень за кілограм.
Та у майбутньому Дмитро планує створити туристичний центр з різноманітними французькими делікатесами.
Подробиці дізнавайтеся у відеосюжеті:
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер
Дарья
Анонім
Анонім
по 10 гривень правлять за малесенький пучок общипаних бутонів з часнику. Їх общипують, щоб всі сили йшли в корінь і росли великі зубці. Раніше їх викидали або давали птахам, а тепер... Одна божевільна перекупка запевняла, що їй цей "скарб" привезли безпосередньо з Китаю.
на новий рік як прикрасу за гроші продають зрізану омелу...
дивлюсь на базарі стали продавати САДЖАНЦІ бур'яну, який росте при дорозі і на кладовищах вище голови, що не видереш.
в моду ввійшов злісний бур'ян - кущ "дереза", який стали по-заморськи називати годжі і продають його ягоди за сотні гривень навіть не кілограм, а за баночку в дорогих "фітомагазинах" і через Інтернет. Але ж ці ягоди (по-народному ВОВЧА ЯГОДА) в несушеному вигляді отруйні.
Шалені гроші заробляють на КУРЯЧОМУ ПОСЛІДІ, який мішають з найдешевшим тютюном і називають насвай.
Люди балдіють від шампіньйонів і маремух (моримух), які є УМОВНО їстівними і близькими родичами мухомора (про це говорить і поясок на ніжці), а на такі благородні продукти, як білий гриб, польський білий гриб, підосичник - плюються.
Анонім reply Анонім
Анонім