Вінницький бренд Kebab Story відкрив перший заклад у місті (Новини компаній)

Вінницький бренд Kebab Story відкрив перший заклад у місті  (Новини компаній)

Вулична їжа має бути не лише смачною, а й безпечною, якісною, споживати її варто у комфортних умовах з чудовими краєвидом. Таку філософію сповідають у закладі Kebab Story, офіційне відкриття якого у Вінниці відбулося 14 лютого. На День всіх закоханих на площі Гагаріна власники визначилися з назвою і запевнили, що цей заклад, а згодом і вся мережа подібних, приваблюватиме відвідувачів симбіозом того, що полюбляють містяни.

Відкривали перший у місті Kebab Story гучно. Для вінничан влаштували флешмоби, конкурси, запальні танці, пропонували на пам’ять сфотографуватися у спеціально обладнаній фотозоні. А головне – відвідати заклад та скуштувати шаурму, а також спробувати відомі львівські наливки від виробника.

Переможцями конкурсу на назву закладу визнано вінничан Олександру і Валерія. Приз від Kebab Story вручили дівчині. Чому сподобалася назва і власники кажуть про франшизу? Вони пропонують інший погляд на їжу швидкого приготування.

«Ми звикли до стрімкого темпу життя, і вживання їжі нашвидкуруч. Проте, навіть за такої звички, краще затриматися на три хвилини, зайти до закладу, вимити руки, помилуватися краєвидами, а з вікон закладу вони завжди – вдень, ввечері, влітку і взимку – відрізняються», - пояснює задум на відкритті закладу власник франшизи Олег Пелех. 

За його словами, нещодавно він - вінничанин - знову відкрив для себе цей куточок міста на площі Гагаріна. 

«Можна сидіти цілий день та отримувати задоволення від спостерігання. Це перше, що приваблює. Ми думали чим вразити вінничан? Душевністю… Друге – ми хочемо поєднати ресторанний формат та вуличну їжу, коли тобі замовлення подають за 3-4 хвилини. І третє – ми гарантуємо якість продукту», – запевняє Олег. 

Він уточнює, що вінничани давно стали гурманами, вміють відрізняти, де краще. Тому їм варто запропонувати комфортні умови відпочинку та смакування страв та напоїв. 

Керуюча партнерка-франчайзі Ірина Оськина додає, що поєднання сервісу, улюблених страв і затишку може зробити цей заклад улюбленим для відвідувачів.

«Доступність, атмосфера та чудовий краєвид – ми орієнтуватися на ці критерії. А також якість. Ми використовуємо лише «правильне» м'ясо. Яке м'ясо називаємо правильним? Зі сертифікатом. Тому люди можуть не боятися за його якість та безпечність. Усе приготування відбувається у відвідувачів на очах», – розповідає пані Ірина.

За її словами, попри великий асортимент шаурми, у кожній позиції передбачені «родзинки». По-перше, відвідувачам пропонують п’ять видів шаурми різних розмірів. Використовується не звичайний лаваш, а грецька піта. Постачальник курятини контролює не тільки якість м’яса, а навіть процес смаження у закладі. Мова про МХП. Такий же підхід застосовується при виборі овочів та соусів.  

«Тепер я щодня їм шаурму, - зізнається пані Ірина. - Діти мої їдять. Одна з моїх найулюбленіших – солодка з вишневим соусом і телятиною, а друга – гостра, «мексиканська», в якій багато інгредієнтів, які не використовуються іншими кухарями. Зазвичай, додають картоплю та моркву.Ми відмовилися від цих «добавок». Також ми пропонуємо вегетаріанську шаурму».

Гучне відкриття – лише початок. У Kebab Story сподіваються, що заклад сподобається містянам, стане рідним, близьким. Тоді можна буде казати про поширення досвіду і не лише у Вінниці, а й за межами міста. Але для того, щоб переконатися у цьому, краще одного разу завітати і скуштувати шаурму, а ще випити айрану чи фірмової наливочки… 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У Четвертинівці під час руху загорівся легковик photo_camera 20:07 Президент нагородив підполковника Жданова з Гайсинщини у день народження 19:03 Новий шанс для тих, хто залишив службу: спрощена процедура повернення до лав ЗСУ photo_camera 18:18 Колись тут вирувало життя: яким був та яким може стати острів Кемпа? photo_camera Від читача 14:23 Збір на лікування 18:06 Небезпечна електрика: на Вінниччині сталися дві пожежі photo_camera 18:01 Небайдужість на дорозі: вінницькі патрульні врятували життя дикої тварини photo_camera 17:32 «Укрнафта» знизила ціну, ОККО підняла: чи змінилася вартість бензину після додавання спирту? 17:15 «Якби ти була настояща мама, не пустила б сина на війну»: хто і чому образив жінку, яка втратила дитину 17:01 На «зебрі» по Пирогова водій Volkswagen збив жінку. Її госпіталізували play_circle_filled 16:49 Диверсія в столиці: затримали 16-річного юнака з Вінниччини, який підпалив авто ЗСУ photo_camera 16:43 «Укрзалізниця» запускає додатковий поїзд Київ-Вінниця на вихідні 16:01 Вінничанин серед затриманих у справі про спробу незаконного перетину кордону на Волині photo_camera 15:35 З Миколаєва до Жмеринки: як масажистка втекла від війни і розпочала власну справу з корисними смаколиками play_circle_filled 14:35 На вінницькій об’їзній може зменшитися кількість ДТП: що змінять і на яких ділянках 14:10 Де зробити професійну чистку зубів у Вінниці? Огляд кращих стоматологій міста (партнерський проєкт) 13:34 На Тульчинщині та Шпиківщині через африканську чуму свиней запровадили карантин 12:02 Напружена доба: інтенсивні бої точилися на 11 ділянках фронту photo_camera 11:11 Реабілітація у Вінниці: які є послуги, кому і де їх надають? 11:00 У Вінниці очистять мозаїки на фасадах будівель photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up