Вінницький бренд Kebab Story відкрив перший заклад у місті (Новини компаній)

Вінницький бренд Kebab Story відкрив перший заклад у місті  (Новини компаній)

Вулична їжа має бути не лише смачною, а й безпечною, якісною, споживати її варто у комфортних умовах з чудовими краєвидом. Таку філософію сповідають у закладі Kebab Story, офіційне відкриття якого у Вінниці відбулося 14 лютого. На День всіх закоханих на площі Гагаріна власники визначилися з назвою і запевнили, що цей заклад, а згодом і вся мережа подібних, приваблюватиме відвідувачів симбіозом того, що полюбляють містяни.

Відкривали перший у місті Kebab Story гучно. Для вінничан влаштували флешмоби, конкурси, запальні танці, пропонували на пам’ять сфотографуватися у спеціально обладнаній фотозоні. А головне – відвідати заклад та скуштувати шаурму, а також спробувати відомі львівські наливки від виробника.

Переможцями конкурсу на назву закладу визнано вінничан Олександру і Валерія. Приз від Kebab Story вручили дівчині. Чому сподобалася назва і власники кажуть про франшизу? Вони пропонують інший погляд на їжу швидкого приготування.

«Ми звикли до стрімкого темпу життя, і вживання їжі нашвидкуруч. Проте, навіть за такої звички, краще затриматися на три хвилини, зайти до закладу, вимити руки, помилуватися краєвидами, а з вікон закладу вони завжди – вдень, ввечері, влітку і взимку – відрізняються», - пояснює задум на відкритті закладу власник франшизи Олег Пелех. 

За його словами, нещодавно він - вінничанин - знову відкрив для себе цей куточок міста на площі Гагаріна. 

«Можна сидіти цілий день та отримувати задоволення від спостерігання. Це перше, що приваблює. Ми думали чим вразити вінничан? Душевністю… Друге – ми хочемо поєднати ресторанний формат та вуличну їжу, коли тобі замовлення подають за 3-4 хвилини. І третє – ми гарантуємо якість продукту», – запевняє Олег. 

Він уточнює, що вінничани давно стали гурманами, вміють відрізняти, де краще. Тому їм варто запропонувати комфортні умови відпочинку та смакування страв та напоїв. 

Керуюча партнерка-франчайзі Ірина Оськина додає, що поєднання сервісу, улюблених страв і затишку може зробити цей заклад улюбленим для відвідувачів.

«Доступність, атмосфера та чудовий краєвид – ми орієнтуватися на ці критерії. А також якість. Ми використовуємо лише «правильне» м'ясо. Яке м'ясо називаємо правильним? Зі сертифікатом. Тому люди можуть не боятися за його якість та безпечність. Усе приготування відбувається у відвідувачів на очах», – розповідає пані Ірина.

За її словами, попри великий асортимент шаурми, у кожній позиції передбачені «родзинки». По-перше, відвідувачам пропонують п’ять видів шаурми різних розмірів. Використовується не звичайний лаваш, а грецька піта. Постачальник курятини контролює не тільки якість м’яса, а навіть процес смаження у закладі. Мова про МХП. Такий же підхід застосовується при виборі овочів та соусів.  

«Тепер я щодня їм шаурму, - зізнається пані Ірина. - Діти мої їдять. Одна з моїх найулюбленіших – солодка з вишневим соусом і телятиною, а друга – гостра, «мексиканська», в якій багато інгредієнтів, які не використовуються іншими кухарями. Зазвичай, додають картоплю та моркву.Ми відмовилися від цих «добавок». Також ми пропонуємо вегетаріанську шаурму».

Гучне відкриття – лише початок. У Kebab Story сподіваються, що заклад сподобається містянам, стане рідним, близьким. Тоді можна буде казати про поширення досвіду і не лише у Вінниці, а й за межами міста. Але для того, щоб переконатися у цьому, краще одного разу завітати і скуштувати шаурму, а ще випити айрану чи фірмової наливочки… 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up