Вінничанка Соломія Наконечна перемогла у конкурсі «Зірка на ялинці»

Вінничанка Соломія Наконечна перемогла у конкурсі «Зірка на ялинці»
  • У Вінниці відбулась церемонія закриття Головної ялинки у Центральному парку. Тут на гостей свята чекав фінал караоке-шоу «Зірка на ялинці». За перемогу змагалось шестеро вокалістів.

У Центральному парку імені Миколи Леонтовича на новорічні свята проходив відбірковий тур караоке-шоу «Зірка на Ялинці». Вінничани мали змогу продемонструвати свої вокальні здібності. 

За перемогу змагалися шестеро учасників. Вони по черзі виконували популярні пісні на вибір. У трійку призерів увійшли: Соломія Наконечна, Ілля Сметанюк та Вікторія Борбуневич.

Переможця караоке-шоу визначили 14 січня. Перемогу у конкурсі здобула Соломія Наконечна.

Відео дня

— Кошти, зібрані під час конкурсу, передадуть бійцям в зону ООС через благодійний фонд «Подільська Громада». Всі учасники отримали подарунки від організаторів та партнерів заходу, — розповідають у пресслужбі Вінницької міської ради.           

Також у день закриття Головної ялинки для вінничан виступила українська співачка, представниця України на «Дитячому Євробаченні-2018», учасниця проекту «Голос. Діти» Даріна Красновецька. Продовжив концертну програму гурт «Не лізь, бо вб’є».

Крім того, відбувся виступ театру вогню «Fiery Dream». Музичним подарунком став виступ кавер-гурту «Pulsar».

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Панаса та Зосима. Історія та прикмети 17 січня

Штормовий вітер. На Вінничині оголосили попередження І рівня небезпеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач64

    Скажіть будь ласка а де в «Хіміку « можна відпочити на розкопках.Адже ні лавочок ні дитячих качель,тільки розриті алеї .Тому і не бачили нікого 14 січня 2022 року,там просто дерева і одна центральна алея.Де відпочивати і гуляти з дітьми???

keyboard_arrow_up