Вінничанка просить ввести окремий час для проїзду пільговиків у громадському транспорті

Вінничанка просить ввести окремий час для проїзду пільговиків у громадському транспорті
Фото з архіву 20minut.ua
  • На сайті міської ради з’явилася петиція, що в ній просять обмежити у часі пільговиків, які мають право на безкоштовний проїзд у муніципальному транспорті. 

Авторкою петиції стала Тетяна Легова. Вона пише, що наразі Вінницею курсує недостатня кількість муніципального транспорту. У зверненні, зокрема, йдеться про маршрут «Залізничний вокзал — Вишенька», де салони трамваїв і тролейбусів заповнюються вже на перших зупинках. Авторка стверджує, що у годину пік транспорт переповнений пільговиками, переважно пенсіонерами. 

«Постає питання, як дістатись до роботи і з роботи додому тим людям, які не мають пільг. Вони повинні сплачувати проїзд, але і цього не можуть зробити через банальну відсутність вільних місць у транспорті, що вони в свою чергу зайняті пільговою категорією».

На думку Тетяни Легової вирішенням цієї проблеми може стати введення окремого часового проміжку для безкоштовного проїзду пільгових категорій пасажирів. 

«Наприклад з 9:00 до 12.00; з 14:00 до 17:00; з 19:00 до 00:00. Дана практика успішно існує в багатьох містах та країнах. Люди раціональніше використовуватимуть громадський транспорт», — пише авторка. 


Підписати петицію можна ТУТ


Опитування

Чи згодні ви з авторкою петиції?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (352)
  • Люба Конюхова

    А  інвалідів ,то звичайно хай це не стосується
  • Люба Конюхова

    Ну не знаю баби пруть на базари і т д не тому ,що треба ,а щоб просто прокататись .І ще й в час пік
  • Елена Гладюк

    Підтримую.
  • Надежда Кузьменко

    И не только в Виннице: по всей Украине необходимо это сделать!!!!!! Просто крик души? Куда они 100-летнте едут в час пик?! Ей 2 остановки до Одесской проехать двумя видами троллейбуса от "салюта", номер 19 и 35, они пустые на круг едут!!!! Она сегодня утром впихнулась впереди меня в троллейбус номер 3, которым от нас до метро можно доехать, т е намного дальше! Вышла на Одесской на базар, а кто- то из- за неё на работу опоздал, потому что не влезли в новый одинарный Богдан! Едут в церковь, на рынок, как на работу, буд- то бы их там на проходной табелируют!!! Жизни нет от них! Вечером тоже, уставшие едем, нам уже по 55-58 лет, ещё мантулить и мантулить, а давнешние пенсионеры все места по занимали, как дома, на диванах...! А сейчас им ещё выдали Е- тикеты, так они в общественном транспорте экскурсии по городу Харьков устраивают! Сидят и в окна смотрят, что нового на улицах, обговаривают! В общем: пенсионный возраст женщинам подняли, а условий нет! Молодежь сидит на первых местах, и ничего не видят, и не слышат...табличек на стенках транспорта нет и вообще, нужно бы увеличить количество таких мест!!! Никому старые, больные рабы не нужны! Только, чтоб работали и быстрее умирали в дороге на работу или с работы...!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up