Вінничанина Ігоря Ткачука призначили головою «Одеського морського порту»

Вінничанина Ігоря Ткачука призначили головою «Одеського морського порту»

Екс-голова «Укрпошти» вінничанин Ігор Ткачук має нову високу посаду. Мінінфраструктури призначило його керівником «Одеського морського торгівельного порту».

З кінця жовтня 2013 року Одеський морський торгівельний порт очолював Геннадій Жуков.

 Це управлінське рішення на підставі рекомендацій Кабміну,  так прокоментував інформацію про призначення Ткачука Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Інших подробиць, включаючи дату призначення, поки немає. Про пише УП.

Відео дня

Варто зазначити, що зміна керівництва в ДП "Укрпошта" сталася на початку липня, коли підприємство очолив Ігор Смілянський, колишній менеджер американського офісу KPMG.

Варто зазначити, що Ігор Ткачук народився у Вінниці в 1973 році. Він був депутатом Вінницької міськради. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка та Національну академію держуправління при президенті України. Має юридичну освіту.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    в шоке!(((((((((((((((((((999
  • Anonymous

    жееееесть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up