Вінничани не хочуть віддати Соцьке озеро та ліс навколо нього

Вінничани не хочуть віддати Соцьке озеро та ліс навколо нього

Вінничанка Ганна Давиденко звертається до містян проголосувати проти виділення лісу навколо Соцького озера, яке мають віддати київському благодійному фонду.

 

— Сьогодні вони заберуть озеро з лісом - завтра забудують весь парк. На площі у понад 2 га планують звести спальні корпуси - 5 штук; спортивні майданчики - 2 штуки; будинок для відпочинку - 2 штуки; їдальню; адміністративний корпус; актову залу; душові - 5 штук; медичний корпус - 1 шт; літній павільйон та вбиральні. Як депутат Вінницькоі міської ради під час цього питання на комісії я запитала - ЩО отримають мешканці Вінниці від такої «доброї справи»??? Відповіді не отримала. Давайте поміркуємо. Хтось буде заробляти гроші за рахунок майна громади, за рахунок мешканців Вінниці. У людей заберуть можливість доступу до лісу і озера. Тепер традиційне місце відпочинку вінничан віддадуть в оренду якомусь фонду. Місце це обнесуть парканом. Давайте покажемо позицію громади, — йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 27 листопада, петицію підписали 107 осіб з 350 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 6 днів.

Читайте також: «Дерибан землі не пройде!». Біля мерії влаштували мітинг проти забудови лісу

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Пупкин Вася

    А разве плохо , что там что-то  построят ? Неужели лучше как в поговорке : Сам не ам и другому не дам .

    Владимир Иващенко reply Пупкин Вася

    який ти добрий до чужого...

    Пупкин Вася reply Владимир Иващенко

    Оно твоё ?? Не знал )))
  • Daily

    якщо там буде цивільний сервіс для відпочинку то я за.

    Кисель Наталия reply Daily

    ага. буде. за високим парканом для "богообраних" рагулів...

    Daily reply Кисель Наталия

    поподробней плиз кто такие "богообраніє" рагули
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up