Вінничан запрошують на презентацію книги та фільму «Позивний “Бандерас”»

Вінничан запрошують на презентацію книги та фільму «Позивний “Бандерас”»

Вінницю відвідають сценаристи нового вітчизняного бойовика «Позивний “Бандерас”» Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов. Після прокату фільму в українських кінотеатрах, вони продовжують презентувати в Україні і власну книгу, за мотивами якої і було знято стрічку.

Презентація відбудеться у суботу, 17 листопада 2018 року, о 14:00 у приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва (3 пов.).

Під час презентації на глядачів очікує розмова з авторами книги у форматі бліц-інтерв’ю. Ви дізнаєтеся: чи їздили автори в зону АТО для того, щоб зібрати достовірні факти, хто їх консультував, як знімався фільм, чиї реальні історії лягли в основу книги та багато іншого.

А після автограф-сесії, спільних фото і кави можна буде переглянути захоплюючі кадри з фільму, який автори також привезуть для презентації вінничанам.

Відео дня

Варто зазначити, що вхід на захід вільний. З кожної придбаної книги автори переказують 10% на лікування учасників АТО та ООС у військовий шпиталь.

Довідка: Книга побачила світ у жовтні 2018 у видавництві «Фабула». Її головний герой — Антон Саєнко (позивний «Бандерас») — потрапляє в якості контррозвідника у своє рідне село на лінії розмежування в зоні АТО. Саме тут потужно працюють російські спецслужби та проросійські бойовики, які періодично влаштовують жахливі провокації, жертвами яких стають мирні мешканці. В результаті, пропаганда в усьому звинувачує українську сторону. Завдання капітана Саєнка — знайти в підрозділі ЗСУ зрадника, який провадить диверсійну діяльність. Драматизму до цього детективного сюжету додає історія кохання, яка розвивається одночасно з обстрілами та вибухами.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Искра

    Для укровояків краще підійде позивний Пі...

    Наталка reply Искра

    головне, що позивний "вата" підходить ідеально.

    Задунайский Торонтуй reply Наталка

    Лоханулся режисёр.
  • Задунайский Торонтуй

    Да-да, вся Винница ломанулась смотреть эту провальную картину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up