Вінничан запрошують долучитися до обговорення проекту концепції інтегрованого розвитку міста

Вінничан запрошують долучитися до обговорення проекту концепції інтегрованого розвитку міста

У Вінниці представники бізнесу та економісти обговорили проект концепції інтегрованого розвитку міста 2030. Концепцію розробили в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст Україні», який виконує німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії.

— По суті сьогодні Вінниця є центром Подільського регіону та, завдяки своєму розташуванню в центрі трикутника Київ-Львів-Одеса, має потенціал перетворитись на об’єднавчу ланку даного трикутника. Дана інтеграція буде глибшою завдяки посиленню ролі міста як важливого логістичного хабу національного масштабу за рахунок розбудови залізничної мережі, аеропорту та запланованого державою транспортного коридору між Гданськом та Одесою, — розповів заступник міського голови Владислав Скальский.

Під час зустрічі учасники обговорювали стратегічні наміри, напрацьовували пропозиції і зауваження до проекту Концепції. Усі пропозиції та зауваження будуть внесені до Концепції інтегрованого розвитку міста Вінниці 2030.  

Відео дня

Варто відзначити, що до обговорення можуть долучитися і вінничани.

— Свої коментарі, зауваження та пропозиції можуть висловити усі бажаючі вінничани. Їх можна залишити за телефоном +38 0432 595176, або надіслати на електронну скриньку [email protected], — зазначають на сайті міськради.

До речі, із проектом Концепції можна познайомитись ТУТ

Довідка.

Концепція інтегрованого розвитку м.Вінниці до 2030 року – це базовий план розвитку та просторових змін на території міста на найближче десятиліття. Новий документ поглиблює діючу Стратегію розвитку «Вінниця:2020», а її візії майже повністю співпадають із її п’ятьма пріоритетами діючої Стратегії розвитку міста «Вінниця:2020» та поглиблюють їх з огляду на нові потреби, виклики та можливості міста. Проект Концепції наразі має 5 візій, 11 галузевих тем та близько 70-ти стратегічних проектів.

Над проектом Концепції працювало понад 60 фахівців впродовж 2 років. Зараз цей документ винесений на обговорення громадськості: кожен вінничанин може додати у нього свої пропозиції, оскільки партисипація під час написання Концепції є невід’ємною частиною процесу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Петров Пётр

    Туалеты там впишите в свою концепцию. Мыслители ...
  • Искра

    Вспоминайте слова которые власть стирает из памяти народа: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!

    Задунайский Торонтуй reply Искра

    Расцвет и сближение наций. Новая историческая сущность людей - советский народ. Воспитание нового человека. Смычка города и деревни. Построение материально-технической базы коммунизма. От каждого по способностям, каждому по потребностям.

    Искра reply Задунайский Торонтуй

    Друг, это правильные предложения!
  • Задунайский Торонтуй

    Без немцев уже и сарая не построим? Поздравляю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up