Виховну роботу зі спортсменами і розслідування захоплення заводу вимагає депутат міськради

Виховну роботу зі спортсменами і розслідування захоплення заводу вимагає депутат міськради
  • Після завершення сесії міськради, 31 травня, депутат Володимир Базелюк нагадав про рейдерське захоплення консервного заводу
  • Він наголосив на потребі службового розслідування в поліції та виховної роботи зі спортсменами вінницьких спортшкіл.
  • На це мер Вінниці Сергій Моргунов сказав, що слідство ще триває, винуватців буде встановлено і нагадав про численні борги підприємства перед міськрадою.

На кінець порядку денного, 31 травня, депутат від ВО «Свобода» Володимир Базелюк звернувся до правоохоронців з вимогою розслідувати рейдерське захоплення Вінницького консервного заводу, яке сталося 13 травня. За його словами, молодики діяли за підтримки поліції.

— Зі сторони молодиків, що захопили територію заводу, лунала інформація про те, що вони діють за підтримки поліції. Звертаюся до відповідних органів, аби вони провели службове розслідування — спростували це твердження або знайшли винуватців, що мають понести покарання.

Відео дня

Звертаюся до директора департаменту фізкультури і спорту, щоб він поспілкувався з тренерами вінницьких спортивних шкіл, аби ті провели виховну роботу зі спортсменами. Бо знаємо, що серед затриманих хлопців, були представники вінницьких спортшкіл. А також заїжджі з Київської, Житомирської областей.

Я думаю, що ваша фраза «Як їх мордою поклали в землю, так вони і мають лежати», буде підтверджена», — казав Базелюк, звертаючись до мера Вінниці. Останній поправив, що казав «не мордою, а лицем».

За словами міського голови Сергія Моргунова, поліція відпрацювала належним чином і зараз триває досудове слідство, під час якого будуть встановлені всі винуватці. Нині, 54 молодиків затримано: не менше 30 заарештовані на 60 діб, інші — неповнолітні, тому відбувають покарання під домашнім арештом.

— Хотів би наголосити на тому, що це підприємство також має перед вінницьким міським бюджетом достатньо серйозну заборгованість. По оренді землі, по сплаті земельного податку і по податку за об’єкти нерухомості. Тому просив би враховувати ці речі, — каже Моргунов.

Нагадаємо, рейдерське захоплення Вінницького консервного заводу сталося 13 травня. Тоді, за словами очевидців, близько 300 молодиків захопили територію заводу. Для штурму викликали поліцію, нацгвардійців бійців «КОРДу». Про це в матеріалі: Рейдерське захоплення заводу: тітушки, спецназ і штурм. Репортаж 20minut.ua

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михайло Лаврюк

    Спорт та честь за 30 срібних монет не продається!
  • Михайло Лаврюк

    То спортсмени?Ні!То .хи і юди продажні!
  • Natalka Melnyk

    а що означає "підприємство також має перед вінницьким міським бюджетом достатньо серйозну заборгованість... Тому просив би враховувати ці речі"? що тітушок організувала міська влада?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up