Відкрити потенціал інженера в кожному: у місті пройдуть змагання EBEC 2018

Відкрити потенціал інженера в кожному: у місті пройдуть змагання EBEC 2018

Вінничан запрошують на змагання EBEC 2018. Ціль змагань – відкрити потенціал інженера в кожному, дати можливість студентам проявити свою креативність та нестандартне мислення.

EBEC – це змагання між студентами  технічних університетів Європи, започаткувала їх організація BEST (Board of European Students of Technology) у 2002 році. Візія – просування інженерної думки в Україні шляхом створення сприятливих умов для її виникнення і розвитку.

Змагання EBEC проводяться у двох категоріях:

  • Team Design –це практичне вирішення  задачі. Основна мета якої - створення  пристрою з обмежених ресурсів, котрий буде відповідати певним  характеристикам. У даній категорії учасники матимуть змогу показати свої конструкторські та інженерні знання. Прикладом виконаного завдання може бути: смарт годинник, катапульта чи радіокерована машина всюдихід.
  • Case Study – це комплексний аналіз  економічної, соціальної або бізнес-ситуації  і пошук найбільш ефективних варіантів її вирішення. Виходячи  із заданого завдання, команди розробляють план дій, необхідних  для досягнення найкращого результату. Кожна команда проводить презентацію  свого рішення, яке оцінюють судді. Прикладом такого завдання може бути теоретичне переселення  людей на іншу планету, розробка нового стартапу чи створення розумного еко-будинку. Участь в European BEST Engineering Competition (EBEC) дає можливість розвивати свої вміння та реалізувати ідеї завдяки співпраці з компаніями та спілкуванню з європейською спільнотою.

Інженерні змагання пройдуть серед студентів Вінницького Національного Технічного Університету 26-30 листопада.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up