Відео дня. Вінницькі туристи, які застрягли у Перу, танцюють під пісню про коронавірус

Відео дня. Вінницькі туристи, які застрягли у Перу, танцюють під пісню про коронавірус
  • Українські туристи, які поїхали до Перу з вінницьким турклубом «Бідняжка», записали гумористичне відео, в якому танцюють під пісню про коронавірус.
  • Люди просять українців не втрачати здоровий глузд, дотримуватися обмежень на час дії карантину та очікують на можливу евакуацію.

Група з десяти туристів, яка складається переважно з вінничан, на момент карантину опинилися в Перу. Однак, вони зберігають спокій та бажають те ж саме українцям на Батьківщині. І для цього записали відео, де танцюють у басейні під пісню про коронавірус:

«Типові будні мандрівників, яких карантин застав в чужій країні, в Перу. Ми чекаємо можливої евакуації на Батьківщину, дотримуємося умов карантину та намагаємося розважатись. Закликаємо усіх наших земляків також дотримуватися умов карантину, щоб якнайшвидше перемогти Коронавірус», — підписав відео співорганізатор турклубу «Бідняжка» Андрій Рибачок.

Відео дня

Трек «затихає» через обмеження Фейсбуку. Почути пісню можна при переході на сам допис

У коментарях до відео вінничани пишуть, що «бідняжки» молодці, бо не занепадають духом; що це відео хочеться «передивлятися багато разів» та зазначають, що «заздрять» туристам, які застрягли на такому карантині у Перу.

Напередодні журналіст спілкувався з вінницькими туристами та дізналися, що вони поїхали в Перу, ще до запровадження карантину. Група з десяти туристів зберігають гарний настрій та змогли переїхати з міста Куско до Ліми — столиці південноамериканської країни.

«Друзі, все нормально! Прорвалися до Ліми, оскільки це столиця і тут краща медицина. Та звідси простіше з евакуацією, якщо така буде. За сприяння знову ж таки представника Посольства для нас знайшли житло. Хейтери, будьте спокійні, з держави нічого не просимо та не вимагаємо: житло та транспорт оплачуємо за свої гроші», — писав Андрій Рибачок в одному зі своїх останніх дописів.

Про їхні пригоди дивіться у відео в матеріалі: За 11 тисяч кілометрів від дому. Через карантин вінницькі туристи застрягли в Перу


 

Читайте також:

Син далекобійника створив турклуб, щоб ділитися подорожами. Андрій Рибачок про історію «Бідняжки»

Вінничанка записала пісню-інструкцію, як вберегтись від коронавірусу

Коли в аптеках порожньо. Як зробити антисептик та захисну маску вдома

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Светлана Криштафович

    Про вірус знали з минулого року, надія на авось, потрібно було відмовлятися і думати😥
  • Veronika Hanina

    Головний заголовок відео-"Щоб не плакать-я сміялась". Навіщо стільки бруду лити? Легко критикувати тим,хто не потрапив в схожу ситуацію з мандрівкою. Бідняжки - найкрутіші мандрівники!
  • Виталий Повар

    Андрюха якщо все ж вирішать силою вивозити то махніть на деньок в Колумбію, привезіть від Ескобара наслєдіє пару центнерів)))
  • Виктория Виктория

    Хотіли халяви? Поїхати в такий час🤬🤬🤬 Тепер сидіть там і чим довше.

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova я з вами згодна.

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    І Ви будьте здорові і бережіть себе! Бо у нас і в Україні вистачає розумників, хто не дотримується карантину і розносить заразу

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova я висловила свою думку, і не бажаю , щоб в мою Країну туристи їхали під час карантину і розносили заразу.  Все будьте здорові.

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    Пані, я теж плачу податки, так що вони мої також ;)
    І звідки інформація що хтось хворий? І хто кого попереджував? Ви ж навіть не знаєте коли ми вирушили у подорож ;) ну і про мету її теж, адже в Перу не їдуть для того щоб щось там їсти і бухати задешево, для цього є інші напрямки і трошки поближче локації... Ну це так, про всяк, просвітницька хвилинка)
    Ну і власне, чого Вас так зачепило грошове питання, яке навіть близько не піднімалось?)
    Ну а щодо побажань - провести "якнайдовше" в чужій країні і далеко від рідних під час епідемії навряд схоже на побажання чогось приємного...

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova що я вам бажала? Що ви мелете? Ну за власний кошт нанімайте літак , а не за кошт наших податків і забирайте рєбяток хворих  .  Краще ці кошти витратити в більш нужному напрямку чим на туристів яких попереджували про небезпеку. Шкода лікарів.

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    От я навіть не знаю, з чого Ви взяли що особистосто я (або мої друзі) чинитимемо так само?) Що у нас не вистачить свідомості і серйозності щоб подумати головою і не розносити можливу заразу після повернення по всім усюдам? Зате вже встигли на нас вилити відерце лайна і побажати нам всіляких бід і негараздів ) не те щоб мене це прям образило до глибини душі, але якось нечесно і безпідставно. За рєбяток абідна )

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova не злість , а обурення,  що кожен хто приїжджає в Україну , не семоїзолюється, а ходить по магазинах і наражає  на небезпеку і майже кожен з заразою .  Українська медицина не готова , до корона вірусу. В людей навіть масок немає , не то що антисептиків.  

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    Пані Вікторія, уявлення не маю чим спричиняє вашому  стражданню моє знаходження на іншому кінці світу на карантині без зовнішніх контактів, але мені і не дуже цікаво. Вочевидь, єдиним прийнятним для Вас шляхом спілкування є злість, агресія та приниження співрозмовників, але ж це Ваше право. Не дуже чемно і файно, враховуючи що Ви нічогісінько не знаєте ні про нас, ні про нашу поїздку, проте досить показово для всіх, хто Вас читає. Ви типовий представник досить численної групи (на жаль) наших дорогих співвітчизників. Шкода, але що є то є, нічого не вдієш. Зліться і страждаєте наздоров'я, це ваш вибір.
    Всім іншим - позитиву і здоров'ячка. Зберігайте спокій, серйозно ставтесь до ситуації та бережіть себе.

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Anna Dremliuha ну да , як правда то одразу БОТ🤣🤣🤣

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova чуєш ти горна коза.  Біситесь ви чихоточні і один одного захищаєте. А інші мають страждати🤬🤬🤬

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    Та і хай собі ) бот то бот. А ні то хай дурне біситься ) шо робити )

    Anna Dremliuha reply Виктория Виктория

    Nelli Bohdanova схоже, це бот пише

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко Чучало, на все , що ти і здатен🤣🤣🤣 пацюк смердючий. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко чихоточне, єбучку завали🤬🤬🤬  

    Ігор Ткаченко reply Виктория Виктория

    Викторич Виктория слышишь бычиха, хорош истерики тут разводить.

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко гуляй , катайся далі в епідемію і на карантин всіх своїх родичів запроси і сидіть всі разом.Тільки швидку не викликай не наражай на ризик бідних лікарів і їх родини. Може толку більше буде.

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко дурне поїхало в турне , це про тебе.🤬🤬🤬

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко злість на таких як ти  і тобі подібних.  Наші діти , наші захисники в зоні ризику , а в вас пір в час війни і епідемії🤬🤬🤬

    Ігор Ткаченко reply Виктория Виктория

    Викторич Виктория

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Dmitry Spartan не бажаю нікому зла , весь світ вже два иісяці бореться з пандемією, а майже кожен турист приїжджає хворий. Чого лікарі мають ризикувати своїм здоров'ям? Вони теж чиїсь батьки і діти. Раз туристам по х... на нас , то чого я маю турбуватися за них?

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Игорь Ткаченко не судіть по собі , жаба в такий час  вже здохла від корона вірусу. Халява в тому , що путівки за копійки і їм по х... що вони привезуть нам і нашим дітям заразу.  

    Виктория Виктория reply Виктория Виктория

    Dmitry Spartan я сиджу дома і дотримуюсь карантину,  і за так су...а туристів.🤬🤬🤬

    Ігор Ткаченко reply Виктория Виктория

    Викторич Виктория в чем халява заключается? У вас проблемы с жабой

    Dmitry Spartan reply Виктория Виктория

    Викторич Виктория на их месте должна быть ты. Желательно в эпицентре эпидемии.

    Nelli Bohdanova reply Виктория Виктория

    Та ми наче і не проти ;) ніхто ж нічого і не каже такого ) чому Ви така злючка?) Нечемно бажати зла незнайомим людям ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up