«Від Щедрика до Carol of the bells»: оприлюднили програму фестивалю

«Від Щедрика до Carol of the bells»: оприлюднили програму фестивалю
Інсталяція «Щедрик» в Тульчині
  • У Тульчині пройде фестиваль «Від Щедрика до Carol of the bells». 
  • Відбудеться він уже 16 листопада 2019 року.
  • Хто виступатиме та що чекатиме на гостей фестивалю?

Хто виступатиме на фестивалі:

  • Народна хорова капела «Соломія», художній керівник та диригент - Назарій Давидовський, (м. Вінниця).
  • Хор Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії (м. Хмельницький).
  • Державна Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького, художній керівник - заслужений діяч мистецтв України Володимир Курач (м. Київ).
  • Хор іноземних студентів Сумського університету (м. Суми).
  • Театр вогню EAST FIRE SHOW (м. Харків).

Програма фестивалю

  • 12:00 – Науково-практична конференція “Щедрик – мистецький арсенал України”
  • 14:00 – Відкриття оновленого Музею-квартири М.Д. Леонтовича
  • 14:00 – Відкриття території фестивалю
  • 15:00 – Фестиваль мистецтв “Від Щедрика до “Від Щедрика до Carol of The Bells”

На гостей свята чекає також пісочна анімація, вогняне шоу, Щедрий ярмарок зі смаколиками на будь-який смак.

Відео дня

Як стати учасником?

Для участі у Щедрому ярмарку необхідно надіслати заявку до 10 листопада 2019 на адресу [email protected]. Обов’язково вказати: прізвище, ім’я, контактний телефон та опис продукції.

Як дістатися до Тульчина на фестиваль?

Для зручного відвідування фестивалю організатори запроваджують спеціальні чартерні програми. Завершення продажу чартерних квитків 14 листопада.

«Чартерні квитки» можна придбати на сайті: afisha.vn.ua . А також у касах «Афіша Вінниці» у Вінницькій Вежі, «Магігранді» (2 поверх), «Універмазі», театрі ім. Садовського, Будинку офіцерів, Вінницькій обласній філармонії, турклубі «Бідняжка», «CHERDAK». 

Довідка.

Проєкт «Ревіталізація Музею-квартири М. Д. Леонтовича в Музей мелодії пісні «Щедрик» шляхом діджиталізації фондів та створення фізичного та віртуального інтерактивно-комунікативних просторів» – переможець грантової програми «Малі міста – великі враження».

Проєкт триває з серпня 2019 року і складається з трьох складових: капітальні роботи з впорядкування території, діджиталізація існуючих музейних фондів, перший фестиваль «Від Щедрика до Carol of the bells». Він включає збір даних за темами: капела Миколи Леонтовича, популяризація імені Леонтовича у світі та Україні, культурний код «Щедрика», 100 років культурної дипломатії.

Світовий тріумф «Щедрика», збір та обробка існуючих кліпів та інших відео- та аудіо матеріалів, що пов’язані з піснею «Щедрик»; виготовлення стендів музею; програмування інтерактивних панелей, які будуть встановлені в музеї та створення сайту музею.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up