Весна прийшла: у Вінницькій області розпустилися підсніжники

Весна прийшла: у Вінницькій області розпустилися підсніжники

У лісах Вінницької області через аномально теплий грудень почали розпускатися проліски. Люди вже продають маленькі букетики.

Проліски занесені до Червоної книги, і жителі Вінницької області, прекрасно знаючи про це, збирають квіти, щоб потім продати їх на ринках, повідомляє «ТСН».

За визнанням самих «продавців», проліски в грудні стали «ходовим товаром», який можна дуже швидко розпродати і непогано заробити. Невеликі букетики «йдуть» за 25 гривень. За словами місцевих жителів, проліски у Вінницькій області розпускаються другу зиму поспіль.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«Раніше при тих зимах можна було тільки в казці таке побачити. Ну, а зараз самі бачите, - реально. Під Новий рік - справжні підсніжники. Всі дуже дивуються, що під Новий рік - проліски», - розповів один з продавців.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, майбутній Новий рік видасться дуже теплим. Не виключено, що 31 грудня та 1 січня в більшості регіонів України пройдуть дощі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Войтович Олег

    Як у казці дванадцять місяців
  • Олексій

  • Ніна

    підсніжник і проліска - це різні рослини

    Задунайский Торонтуй reply Ніна

    Почему "проліска" когда  пролісок.  К которому относится и підсніжник і проліска.

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    Пролеска (рос.) / Проліска (укр.) — саме так правильно, колись навіть шукав як писати.
  • Задунайский Торонтуй

    А у меня сегодня -22.....

    Anonymous reply Задунайский Торонтуй

    То поскачи :)

    Задунайский Торонтуй reply Anonymous

    В хате + 24)

    Anonymous reply Задунайский Торонтуй

    Ти вже сам маєш обрати,де будеш скакати :))

    Задунайский Торонтуй reply Anonymous

    Не скачу. Я ж москаль. "Если кто и влез ко мне, так и тот татарин" (с).

    Anonymous reply Задунайский Торонтуй

    :))

    З Новим роком,москалю!

    Задунайский Торонтуй reply Anonymous

    И тебя. Всех с Новым Годом!



    ))

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    З Новим Роком тебе, Торонтуй, хоч і я тебе не дуже люблю!!!  ;)

    Пиши побільше злісних коментарів у 2018, а то коли все правильно — дуже нудно!!!

    Anonymous reply Олексій

    З Новим роком,Олексію! :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up