Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 9 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Фото і відео оголених дітей з Вінниці продавали за кордон. На лаві підсудних українка й австрієць

Фото і відео оголених дітей з Вінниці продавали за кордон. На лаві підсудних українка й австрієць

Два місяці під вартою проведуть підозрювані у виготовленні фото-, відео з ознаками дитячої порнографії — 22-річна вінничанка і її 35-річний чоловік австрієць. Можуть внести заставу: чоловік 659 тисяч гривень, жінка – 3,1мільйони гривень. Ухвали виніс 9 липня міський суд Вінниці. Про що ще йшлося на засіданні, бачив журналіст.

 

Відео дня

Нові райони, старі проблеми та приїзд Зеленського. Про що говорив голова ОДА Борзов

Нові райони, старі проблеми та приїзд Зеленського. Про що говорив голова ОДА Борзов

Свою першу прес-конференцію очільник області дав після двох тижнів роботи на посаді.  Борзов розповів, зокрема, про своє враження від районного поділу, про скорочення «роздутого» штату ОДА і про приїзд президента Зеленського до Вінницької області. А насамкінець — про участь в місцевих виборах на посаду мера Вінниці.

 

У Вінниці також. Чому досі мовчить мер міста Сергій Моргунов?

У Вінниці також. Чому досі мовчить мер міста Сергій Моргунов?

Більшість регіонів України, і в тому числі Київ та Вінниця, поки не готові до відновлення навчання дітей в школах в звичайному режимі. Мер Києва заявив, що до кінця карантину школярі будуть навчатися дистанційно. Чому досі мовчить мер Вінниці Сергій Моргунов?

 

Дані по СOVID-19 на 9 липня: в Україні + 810 за добу. Скільки на Вінниччині?

Дані по СOVID-19 на 9 липня: в Україні + 810 за добу. Скільки на Вінниччині?

В Україні станом на 9 липня зафіксували 51 224  випадків коронавірусної хвороби COVID-19.  На Вінниччині зафіксували 2021 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 19 нових випадків за добу.

 

Де у Вінниці можна подивитися кіно під час карантину

Де у Вінниці можна подивитися кіно під час карантину

З 2 липня кінотеатрам дозволили вийти з карантину. Вони працюють за умови, що кількість глядачів у залі буде на 50% загальної кількості місць. Однак у самих кінозалах ще є кілька правил, яких мають дотримуватися відвідувачі. А що зараз показують, коли через карантин і пандемію немає світових прем’єр для великого екрана?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up