Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 серпня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 серпня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 5 серпня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Хлопчик стріляв з гвинтівки по пляшках та поранив 12-річну дівчинку

Хлопчик стріляв з гвинтівки по пляшках та поранив 12-річну дівчинкуДо поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 12-річну дівчинку з Вінницького району з пораненням з пневматичної зброї. На місці поліцейські з’ясували, що поранення дівчинці спричинив з необережності її 10-літній сусід. 

— Попередньо встановили, що хлопчик взяв пневматичну гвинтівку свого вітчима та на подвір’ї стріляв по пляшках. Одна з куль потрапила в дівчинку, яка знаходилася по сусідству, — розповідає заступник начальника Вінницького районного відділу поліції Руслана Мілєвський. 

 

Відео дня

Двоє загиблих в ДТП у Гайсині: вантажівка підім'яла під себе «Ладу»

Двоє загиблих в ДТП у Гайсині: вантажівка підім'яла під себе «Ладу»

ДТП сталася 5 серпня близько 2.50 години на вулиці 1-го Травня у Гайсині. 

За попередньою інформацією слідства, 32-річний водій «ВАЗ 2108» виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою «Мерседес».

Внаслідок зіткнення вантажівки та ВАЗу загинули водій легковика та його пасажир.

 

В центрі оплати за комуналку йдуть обшуки СБУ. Вінничани шість років платили гроші не туди?

В центрі оплати за комуналку йдуть обшуки СБУ. Вінничани шість років платили гроші не туди?

Зараз тривають обшуки в Центрі муніципальних систем управління. Вони проводяться рамках кримінального провадження про службовий злочин із величезною сумою збитку. Більше нічого правоохоронці не коментують, але дізнатися суть справи журналісту «20 хвилин» вдалося. Оплата вінничан за комунальні послуги шість років ішла в приватну структуру, як доводять слідчі, незаконно.

 

У Вінниці від коронавірусу померла жінка. За добу виявили 32 випадки по районах

У Вінниці від коронавірусу померла жінка. За добу виявили 32 випадки по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 5 серпня. Наразі в області зафіксували 2880 випадків. + 32 нових за добу та чергова смерть.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Фінансові Послуги

    надійніше через Укрпошту

    Ols Kat reply Фінансові Послуги

    Дякую
  • Ols Kat

    Так а  якi результати? Можна платити через pay.vn.ua чи краще йти в банк i платити на касi?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up