Важливе за вчора. Найцікавіші новини 15 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 15 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 15 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Оприлюднили відео ДТП на Пирогова. Водій збиває «на зебрі» дітей

Оприлюднили відео ДТП на Пирогова. Водій збиває «на зебрі» дітей

У Вінниці сталися  декілька аварій. Оприлюднили випуск програми «Ситуаційного центру». Що зафіксували камери відео нагляду, дивіться далі.

 

Відео дня

«Корона накриває хвилями» Історія чотирьох журналісток, які перехворіли COVID-19

«Корона накриває хвилями» Історія чотирьох журналісток, які перехворіли COVID-19

Протягом вересня і за два тижні жовтня на COVID-19 захворіли десятеро журналістів з вінницького міського телеканалу «ВІТА». Майже у всіх медійників діагноз підтвердили ПЛР-тести, КТ і аналізи крові ІФА. Скільки працівників телестудії перехворіли безсимптомно - невідомо. На щастя, ті телевізійники що почувались хворими вчасно звернулись за медичною допомогою і побороли недугу без ускладнень, проходять реабілітацію. Деякі ще хворіють, бо заразились пізніше колег. Одна з журналісток захворіла, ймовірно, під час інтерв’ю з Петром Порошенко, який на той момент уже був хворим. Розказуємо історії журналісток, які перехворіли. 

 

З наступного понеділка у Вінниці почнуть включати опалення в будинках

З наступного понеділка у Вінниці почнуть включати опалення в будинках

15 жовтня, виконком міської ради прийняв рішення щодо початку опалювального періоду. Тепло у будинках почнуть подавати починаючи з 19 жовтня. У закладах соціальної сфери опалення включається з минулого тижня.

 

Не житловий комплекс, а гуртожиток єврозразка. Педуніверситет готується до реконструкції будівлі на Замостянській

Не житловий комплекс, а гуртожиток єврозразка. Педуніверситет готується до реконструкції будівлі на Замостянській

Після рішення виконкому Вінницької міської ради, про те, що гуртожиток №2 ВДПУ переобладнають в житловий комплекс, містом почали ширитися різні чутки. Гуртожиток за попереднього керівника було закрито. Зараз будівлі нададуть нове життя, і в ньому мешкатимуть студенти і викладачі педагогічного. 

 

Дані по COVID: скільки хворих в Україні та на Вінниччині на 15 жовтня?

Дані по COVID: скільки хворих в Україні та на Вінниччині на 15 жовтня?

В Україні станом на 15 жовтня зафіксували 281 тисяча 239 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.  На Вінниччині зафіксували 7 941  випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 96 нових за добу та чергова смерть.

 

Читайте також:

МОЗ запропонував і уряд продовжив карантин до кінця року. Чи підтримуєте? (ОНОВЛЕНО)

Вінницьких школярів розпустили на канікули. Коли виходити на навчання?

Вінниця розгорнула 350 «ковідних» ліжок. Але лікарні вщент заповнені хворими

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up