Вакцинуйся і отримай подарунок. Головний приз — автомобіль Toyota Corolla

Вакцинуйся і отримай подарунок. Головний приз — автомобіль Toyota Corolla
  • У Вінниці пройде акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Участь у ній зможуть взяти лише ті містяни, які пройшли повний курс імунізації.
  • Між учасниками розігруватимуть пів сотні телевізорів, пів сотні велосипедів та суперприз — автомобіль Toyota Corolla.

— Я хочу звернутися до всіх вінничан щодо важливості вакцинації та попросити віднестися до цього відповідально. Щоб потім не було нарікань, що порушуються права дітей через онлайн-навчання чи закриті заклади торгівлі, сфери послуг та ринки, або ж люди не можуть користуватись у звичному режимі громадським транспортом. Все у наших руках і все залежить від нас! Водночас тих людей, які вакцинуються, ми хочемо заохотити. Тому проведемо акцію із розіграшами в кілька етапів 100 цінних подарунків. Це велосипеди та телевізори й суперприз — автомобіль, — повідомив 26 серпня на початку засідання виконкому очільник міста Сергій Моргунов.

Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» проходитиме у Вінниці з початку вересня і по 31 грудня. Для того, щоб всі охочі змогли взяти у ній участь, розіграші призів будуть проводити тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня.

 Як зареєструватися?

Відео дня

Реєстрація учасників акції має розпочатись 1 вересня і завершиться:

  • для першого розіграшу — 17 жовтня,
  • для другого розіграшу — 13 листопада,
  • для третього розіграшу — 15 грудня.

Щоб стати учасником акції, потрібно буде зареєструватися на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Також можна буде звернутись із письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП «Прозорий офіс» Вінниці.

Умови участі

Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів.

Переможців акції визначать за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників.

19 жовтня та 15 листопада буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня — 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз — автомобіль Toyota Corolla.

Хто може взяти участь?

Долучитись до акції зможуть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

 

Читайте також:

Дві смерті та 46 нових випадків. Дані про COVID по Вінницькій області

В Україні 1581 новий випадок коронавірусу. Яка ситуація на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (316)
  • Катя Поліщук

    Боже, що за дурня😒😒😒ще тільки призами не заманювали😠😠😠
  • Оксана Щербатюк

    Маразм шоу набирает обороты,а у кукловода по тихому подрывает крышу.
  • Вера Томенко

    ТА надійніше буде печінку чи нирку продати, там, може реально гроші заплатять, а тут розіграш, можна і не бути щасливчиком і не виграти, а результат зі здоров'ям може бути схожим
  • Дмитрий Иващенко

    Дебилам Слава!!!!

    Читач73 reply Дмитрий Иващенко

    шоновній як вам не  устідно.пани Супрун  мормонка  сторалась

keyboard_arrow_up