Адміністратор цирку, менеджер YouTube та головний у “Молоко”. Кого шукають у Вінниці цього тижня

Адміністратор цирку, менеджер YouTube та головний у “Молоко”. Кого шукають у Вінниці цього тижня

Шукаючи роботу легко загубитись у великому об’ємі інформації. Редакція 20minut.ua зібрала найцікавіші вакансії тижня у Вінниці 

  • Звукорежисер в газету «Все про бухгалтерський облік»

Вмієте писати музику та працювати зі звуком? Можете спробувати свої сили у звукорежисерській роботі. Газета «Все про бухгалтерський облік» шукає людину, яка має практичний досвід у сфері звукозапису та зведенні. Потрібно створювати музику і звукове оформлення до програм. Необхідно розбиратись хоча б в одній з цих програм: Steinberg Cubase, Nuendo, Adobe Audition, Studio One, Ableton Live, Avid Pro Tools. Зарплата – за результатами співбесіди. Резюме сюди.
Телефон: 067 434 47 51 Тетяна

  • Адміністратор цирку

Якщо все набридло і хочеться затяжних відряджень в інші міста – спробуйте себе працівником цирку. На роботу беруть молодих людей від 18 до 30 років. З вимог – всього нічого: охайна зовнішність та готовність до відряджень. Цирк гастролює більше трьох місяців. На гастролях робота з 8.00 до 18.00. Субота, неділя – вихідні. Після цього можна буде взяти відпустку на місяць.
В обов’язки входить організувати розповсюдження реклами, та продаж квитків. Зарплату обіцяють від 7 до 15 000 гривень. Резюме сюди.
Телефон: 0633017344 Василь

  • Продавець-консультант в магазин намистинок та прикрас

Любите рукоділля і всілякі дрібнички? Знаєте як створити красу навкруг себе і слідкуєте за модними тенденціями? Магазин «Монпасье» шукає на роботу продавця-консультанта. Графік 4/2, офіційне працевлаштування, повний соцпакет. Обіцяють навчати і берегти. Резюме сюди.
Телефон: 067 548 07 00 Надія 

Відео дня
  • Викладач англійської мови через Skype

Осінь – найкращий час щоб навчитись говорити англійською і дивувати своїх друзів та знайомих вимовою без акценту. Компанія «Инглекс.ру» це розуміє, тому шукає людину, яка зможе навчати англійської мови прямо через інтернет.

Якщо у вас за плечима вища філологічна освіта, знання англійської на рівні Upper-Intermediate або вище, то можливо ця робота саме для вас. Обладнання для старту – по мінімуму: доступність до інтернету, гарнітура і вміння грамотно висловлювати свої думки. Усіма навчальними матеріалами обіцяють забезпечити.

Працювати потрібно не менше 15 годин в тиждень (з них кілька вечорів). Графік складатимуть персонально під кожного викладача. Зарплата від 24 до 40 000 рублів в місяць (9800 – 16 000 гривень). Резюме сюди.

  • Лікар у страхову компанію

Страхова компанія «Провідна» шукає на роботу лікаря Центру медичного асістансу. В роботу входить надання медичної допомоги застрахованим, прийом дзвінків та консультації. Окрім знання лікувальної справи та медичної освіти вітається ентузіазм, креативність, витримка та не конфліктність. Про зарплату не кажуть нічого. Резюме сюди.
Телефон: +38 067 214-16-10 Тетяна Черниш

  • Менеджер YouTube

Робота для молоді віком від 20 до 28 років. Потрібно добре орієнтуватись в YouTube та пошукових сервісах. Знання Photoshop та англійської мови. Международний бізнес-клуб підбриємців Конс на Би$ в свою чергу обіцяє зарплату від 5 до 10 тисяч гривень. Резюме сюди. 

  • Піший кур’єр з доставки квітів

Якщо вам подобається мотатись по місту і не подобається сидіти в офісі – спробуйте роботу кур’єра. Компанія «Флорес» шукає кур’єра, який би «по дзвінку» оперативно закупився квітами і привіз їх до замовника. Зарплата залежить від кількості виконаних замовлень. Одна доставка – 30 гривень. Готові взяти студента, якщо він навчається на другій зміні. Резюме сюди.
Телефон: +380674103266 Ніна 

  • Завідуючий відділом «Молоко»

Працювали раніше у молочному відділі хоча б півроку, знаєте асортимент і вмієте працювати за комп’ютером? Тоді можливо ця робота саме для вас. «Екомаркет» оформить з першого ж дня роботи і дасть можливість кар’єрного росту.

Потрібно буде працювати з постачальниками, приглядати за якістю продукції у відділі та організувати роботу продавців. Резюме сюди
Телефон: 380674345745 Тетяна Хилько

  • Пекар пиріжків і піци

У магазин продуктів в районі Тяжилова потрібен пекар пиріжків і піци. Запрошують «охайну господиню, яка любить тісто». Ще потрібно жити недалеко від ринку «Володимир». Резюме залишати тут
Телефон: 067-432-05-25 Юлія Борисівна 

  • Головний інженер заводу «Хлібпром»

Якщо ж ви «переросли» простого пекаря – спробуйте себе в ролі головного інженера. «Концерн Хлібпром» шукає саме таку людину. Потрібна інженерно-технічна освіта, досконале знання англійської, досвід роботи на схожій посаді від трьох років та відмінні технічні знання.

Резюме обіцяють розглянути протягом десяти днів. Зарплата – конкурентна, офіційне працевлаштування та корпоративний мобільний зв'язок. Резюме сюди

  • Чоловік механізатор-комбайнер, жінка – садівник горіхів

Робота для тих, хто мріє пожити подалі від міської метушні. На постійну роботу в село Хмільницького району шукають сімейну пару з дітьми шкільного віку. Робота для чоловіка – механізатор-комбайнер. Є автомобіль, трактор «Білорусь», комбайн і 300 гектарів орної землі. Робота для жінки – садівник в горіховий сад площею 150 гектарів. Забезпечують службовою двохкімнатною квартирою, сараєм та 50 сотками городу. Поблизу школа, церква та ставок. Зарплата за домовленістю. Резюме сюди
Телефон: 093-980-27-69, 099-127-23-00 Світлана Олексіївна 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Нестор

    Хочу адміністратором в цирк!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up