В цьому році для вінницьких дошкільнят збудували сучасні спортивні майданчики

В цьому році для вінницьких дошкільнят збудували сучасні спортивні майданчики
  • У Вінниці у дитячих садочках облаштовують не лише ігрові, а і спортивні майданчики. Цього року для дошкільнят збудували два сучасних, функціональних та безпечних майданчики.

Програма будівництва спортмайданчиків на території садочків — це другий етап розвитку спортивної інфраструктури для дітей та молоді. Ця робота розпочалась зі шкіл — поступово оновлюють спортивну базу для кожного закладу.

Також спортмайданчики встановлені у садочках-новобудах та тих, де проводилась реконструкція. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

У цьому році спортивні майданчики зробили на території садочків №21, що на вулиці Міліційній, та № 43 — на Чехова. 

Відео дня

«Як зміцнити дитячий імунітет? Активність на свіжому повітрі. Нові спортмайданчики у садочках — для цих цілей. Є де побігати і пограти. Дітям такі прогулянки подобаються», — каже Сергій Моргунов.

На нових майданчиках малеча може вчитися грати у волейбол, баскетбол, хокей, теніс, займатися гімнастикою на турніках та інших снарядах. Усі елементи спортивного комплексу враховують вікові особливості малят.

«До занять фізкультурою важливо залучати змалку. Здоров'я громади — це не лише про медицину. Вінничани, які звикли до спорту з дитячого садка, не уявлятимуть свого життя без пробіжки чи занять фітнесом. І пріоритет нашої команди — зробити спорт у Вінниці привабливим і доступним для всіх», — зазначив міський голова.

Нагадаємо, цього року також провели комплексну реконструкцію спортивного ядра школи №29, а також завершується масштабний проєкт з оновлення муніципального спорткомплексу на вул. Ак. Янгеля.

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Тарасів та Макарів. Історія, забобони й прикмети 25 жовтня

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up