В суботу волонтери забиратимуть з Калинівки кішок на безкоштовну стерилізацію

В суботу волонтери забиратимуть з Калинівки кішок на безкоштовну стерилізацію

В цю суботу, 7 жовтня 2017 року, дві клініки в Вінниці будуть проводити стерилізацію кішок з Калинівки та найближчих сіл. Куди та в чому приносити кішок, читайте далі.

«Кішки будуть забиратись в одному місці біля магазину "Грош Експрес" в Калинівці в суботу 07.10 з 8.30 до 9.00. Якщо будуть киці в Павлівці або Сальнику, ми зробимо по одній точці в кожному селі в 9.15 та в 9.40 відповідно», - повідомляє на ФБ Наталка Побережна.

Обов’язковою умовою є дзвінок з записом тваринки, для того, щоб не було надлишку встановленоі ветеринарами кількості тварин. Кожна тварина буде сфотографована та записана на людину, яка принесе (будуть взяті дані). 

«Кішки мають бути в переносках, або в пристосованій сумці чи коробці. Хворі тварини взяті не будуть (по пораді ветеринарів). Принесені тварини на руках взяті не будуть, так як ми повині транспортувати тварин в обидві сторони без ушкоджень», - зазначає Наталка.

Відео дня

За словами волонтерки, стерилізація буде проходити безкоштовно. Гроші ветеринарам будуть виділені з зібраних коштів для порятунку пораненим тваринам внаслідок вибухів.

 Телефон для довідок:

  • 097-518-65-63; 073-029-79-00 з 9 до 18.00

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лариса

    Люблю тваринок сильно дуже люблю,постійно ходимо на акції з сестрою щоб допомогти бідним тваринам,але тут щось не понятно,до цього часу ніхто не стерелізував їх аж раптом після зриву взялися за тварин то якесь чудо.Я тільки за те щоб в селах люди могли стерелізував тварин,але у всіх не тільки там де були  вибухи.У мене в селі в бабці є собачка всі її люблять песики чудові получається від неї але один раз народила 12 другий 8 це було щось ,тепер вже старенька народжує по 3 _4 .Шкода топити іноді коли замовляють бабуся залишає по 2 песики а решту дає хлопцям ще могорич щоб пішли і втопили,то просто ужасно.Я люблю песиів маленьких то така прекрасна аура я б біля них сиділа шодинами це приємно дивитися як вона грається з ними або кудись їх таскає вони іти не можуть вона бере їх в зуби і несе один раз примостилася в шафі на нижній полиці бабуся довго шукала за нею ,вона песиків зарила в одяг і сама вилазить,а коли приходиться зимою топити всіх бо ніхто не замовляє і молока нема то вона дуже сумує у неї стрес,незнаю чи дали б ми її стерелізувати  пси красивенькі получаються

    Инна reply Лариса

    Бесплатную стерилизацию не за государственные деньги устроили,  Жмеринке , в Гайсыне сами волонтеры добиваются, договариваются с ветеринарами за бесплатные акции стерилизации животных. Соберитесь в своем селе и тоже попробуйте это.. Или соберите пару гривен и за свои деньги  стерилизуйте животное.. Наверника у вас есть ветеринары ...Надеюсь не коновалы ((( ..которые оперируют  как при совке ((( В лучшем случае позвонили в клинику ВИП ХВОСТ ,договорились на день и за пол цены- 200 грн, если она бездомная  и стерилизовали кошку ... И топить не надо котят (( и грех на душу брать..Все возвращается))) И боль и зло которые вы причинили и добро
  • З.А.Глядач

    "Гроші ветеринарам будуть виділені з зібраних коштів для порятунку пораненим тваринам внаслідок вибухів."

    Зовсім й*****лися!

    Олена reply З.А.Глядач

    Странный ответ. Почему бы не заняться стерилизацией животных в сёлах, где в жизни их никто не тронет и будут либо топить, либо пропадать те котята. Или Вы предлагаете деньги раздать сельчанам?

    З.А.Глядач reply Олена

    А кошти "для порятунку пораненим тваринам внаслідок вибухів" вам не "странні"? Ви спочатку поцікавтеся,хто у селах стерилізує котів чи собак. І котят там ніхто не топить,це "міська" прерогатива.
  • fatima

    Причому тут кішки нерозумію,то напевне ті 100 мілйонів що шоколадний виділив потихоноко сплавляють.А 60 мільйонів підуть на офшори гімнокомандувачу.-20 мільйонів отримає гройцман,по 2 ближчі дружки параші,1 мільйон тому хто підірвав, той хто підірвав,ще по пару тисяч ті хто бачили щоб роти позакривати,ще тисяч 40 на кішо,ну і думаю по 5 тисяч отримають люди і будуть радіти,і всі будуть задоволені

    Инна reply fatima

    Это деньги которые собрали волонтеры и люди выславшие на раненных животных после взрывов. Но местные власти территорию оцепили и сделали зачистку раненных -  перестреляли и вывезли или просто вывезли умирать...  По этому высланные деньги люди решили пусть на стерилизацию и мед.помощь выживших.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up