У Вінниці в п’ятницю відключили гарячу воду та опалення  (Перелік адрес)

У Вінниці в п’ятницю відключили гарячу воду та опалення  (Перелік адрес)
  • Перелік адрес, де 30 жовтня, монтують мережу, оприлюднили на сайті «Вінницяміськтеплоенерго».
  • На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїжджають і працюють бригади.

Ділянки, де виявили пориви, та будинки, які отримують від них послуги:

послуга з централізованого опалення на будинки по вул.:

  • по вул. Магістратська, 67: будинки за адресами по вул.: вул. Магістратська, 65,84,86,96,98а,100,136,138. пров. Цегельного, 3,10,14, вул. Театральна,2, вул. Грушевського, 70,
  • по вул. Є. Пікуса, 16: будинки за адресами по вул. Є. Пікуса, 1,3, по просп. Коцюбинського, 5,

також послуга  з централізованого гарячого водопостачання:  

Відео дня
  • по вул. Магістратська, 67: будинки за  адресами: по пров. Цегельного,3,10, вул. Магістратська, 84,86, 98а 98б,
  • по вул. Немирівське шосе, 78: будинки за адресами вул. Немирівське шосе, 82,84,86.
  • по вул. Учительська, 12:  будинки за адресами вул. Учительська, 12,14.

На вищезазначених ділянках працюють сьогодні.

Ще на 5 будинках призупинили подачу теплоносія в зв’язку з поривами у внутрішньобудинкових системах, за які відповідають житлово-експлуатуючі об’єднання, управляючі компанії, правління ОСББ. Зазначаємо дані будинки та управляючі компанії, які відповідають за ліквідацію цих поривів:

  • вул. Шимка, 4 (ПП «Бокуд»),
  • вул. Київська, 50 (УК «Київська»),
  • вул. Станіславського, 38а (УК «Київська»),
  • вул. Кн. Коріатовичів, 189 (1 під.) (ТОВ «ЖЕО»),
  • вул. Р. Скалецького, 41(1 під.) (ТОВ «ЖЕО»).

 У даних випадках послугу буде відновлено після ліквідації поривів працівниками управляючих компаній, адже саме вони відповідають за внутрішньобудинкову систему.

«Теплопостачальне підприємство подає теплоносій до будинків, а управляючі компанії (житлово-експлуатуючі об’єднання/правління ОСББ) зобов’язані виконати запуск теплоносія по кожному стояку  та перевірити якість теплопостачання по всьому будинку!» — наголошують у «Вінницяміськтеплоенерго» 

Дана інформація – оперативна, станом на  09.00. Інформація оновлюватиметься  у випадку появи нових даних.

 

Читайте також:

В Україні продовжили режим надзвичайної ситуації до кінця року. Що це значить?

«Друзі дістали ліки, яких немає в Україні»: коронавірус убив сім'ю лікаря Колодька

Три смерті за добу від коронавірусу на Вінниччині: цифри по районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up