У Вінниці стартує прийом заявок на гранти від мерії. Умови та дати

У Вінниці стартує прийом заявок на гранти від мерії. Умови та дати

У Вінниці  продовжується проект «Бюджет громадських ініціатив». Вже з 15 липня по 28 серпня ідеї  вінничан чекають для участі в конкурсіі. Проекти, які наберуть необхідну кількість голосів,  реалізовуються за гроші з міського бюджету в наступному 2017 році.

Про це розказала сьогодні, 8 липня 2016 року, під час прес-конференції заступниця вінницького мера Галина Якубович.

На проекти вінничан в міському бюджеті передбачено 6,5 мільйонів гривень.

Всі проекти, які надійдуть, опрацюють члени експертної групи. Експерти проаналізують ідеї на предмет реальної можливості їх реалізації та відповідності до Положення про конкурс. Кожний проект отримає оцінку: з позитивними чи негативними рекомендаціями.

Відео дня

Всі проектні пропозиції та оцінки експертів розмістять на сайті міської ради, як і на попередньому етапі.

Далі з 1 до 10 жовтня розпочнеться голосування  за проекти, які отримають позитивну попередню оцінку.  Кожен мешканець Вінниці зможе проголосувати за один малий та один великий проект зручним для себе способом:

  • в електронному вигляді на сайті міської ради.
  • в відділеннях Прозорого офісу, заповнивши відповідні анкети.

За результатами голосування сформують відповідний рейтинг проектів.

Проекти переможців втілять в життя за рахунок коштів міського бюджету. Але реалізовувати усі заходи будуть відповідні департаменти та відділи міської ради. В свою чергу, автори проектів зможуть контролювати роботу або вже у 2017 році долучитися до його реалізації.

До речі, на більшість із 12 проектів, які пройшли конкурс в цьому році, вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та провели процедури закупівлі через систему ProZorro.

Варто зазначити, що в цьому етапі конкурсу внесли деякі зміни:

  1. проекти, які у місті реалізовуються у складчину з мешканцями, без вказування на те, що люди теж профінансують частину проекту, прийматися не будуть.
  2. проекти, які вже подавалися на перший етап конкурсу, але не пройшли його, можуть виноситись на голосування повторно.

Читайте також: Які проекти вінничан перемогли в “Бюджеті громадських ініціатив”?

 

 



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up