У Вінниці обрали найкращу багатодітну маму. Як пройшов конкурс «Місіс мама»

У Вінниці обрали найкращу багатодітну маму. Як пройшов конкурс «Місіс мама»
  • Тринадцять багатодітних матусь змагалися за звання Місіс мама у «Гостевії».
  • Жінки кілька місяців готувалися: вчилися дефілювати, відвідували майстер-класи та набиралися сміливості.
  • Конкурс став не простим, але дуже цікавим випробуванням, тому цього вечора жінок підтримували діти та чоловіки.
  • До речі, варто сказати, що у конкурсі брали участь тільки багатодітні мами.

 

Вечір четверга у «Гостевії» був сповнений красою, чарівністю та дитячим сміхом. «Місіс мама» – це новий формат конкурсу для жінок. Організатори не мали жодних вимог до параметрів конкурсанток та їх зовнішнього вигляду. Єдине – кожна учасниця має троє діток або більше.

Організаторка конкурсу – Вірсавія Богославська теж багатодітна мама, і точно знає що потрібно для того, щоб відчувати себе прекрасною. Тому Вірсавія особисто займался підготовкою конкурсанток до заходу: навчала жінок правильно дефілювати та організувала чимало додаткових майстер-класів і тренінгів, які допомогли учасницям ще більше повірити у себе.

– Цей конкурс дуже важливий для багатодітної мами. Він дає стимул для розвитку і змінює весь внутрішній світ. У багатьох учасниць відбулися колосальні зміни. Особливо у мами шістьох дітей – Олександри Гаврилової, яка стала першою Віце-місіс. Великі зміни чекали і на Світлану Манченко. Жінка виборола номінацію «Місіс мама Залізні Леді», у неї п'ятеро дітей та вже три онуки, – розповідає Вірсавія. – Конкурс допоміг побороти страх публічних виступів нашим «Місіс мама досконалість» Анастасії Доді та «Місіс мама Lady Style» Олена Вакарь. Тетяна Костюк отримала титул «Місіс елегантна мама» та додатковий приз – путівку на море.

Відео дня

Перший конкурс краси і талантів для мам пройшов на високому рівні.

– Мої матусі назвали мене – мамою багатодітних мам. Я ними пишаюся, вони великі молодці, – говорить Вірсавія. – Конкурсантки постаралися по максимуму і у них усе вийшло. Я вдячна партнерам і спонсорам, які нас підтримали і повірили в проект «Місіс мама»

Під час конкурсу конкурсантки мали кілька виходів – у вечірніх сукнях, народних костюмах та оригінально представляли приготовані страви. Учасниці співали колискові, танцювали танго зі своїми чоловіками, демонстрували творчі номери зі своїми дітьми. Власне, родинне свято відбулося у теплій та абсолютно не конкурентній атмосфері. Проте, журі зачарувала учасниця №10 Зореслава Андронова. Вона мама трьох діток і завоювала увагу своєю відкритістю, підготовкою, відповідями та дефіле. Переможниця отримала у винагороду тур до Європи від Verona-tour, посудомийну машину від спонсору Volti та виграла ще у кількох номінаціях.

Організатори конкурсу говорять, що наступного року теж планують провести подібний захід, але в іншому форматі.

Які подарунки отримали конкурсантки?

Усі віце-мами: Олександра Гаврилова, Ольга Бондарчук, Алла Сержант, а також переможниця у номінації «Чарівна квітка» Наталія Кодитик-Фогт отримали сертифікати на навчання в Автоучкомбінаті, а також подорож з дітьми на Азовське море. Перша Віце-місіс отримала у подарунок телевізор від компанії Volti. Крім того, всі учасниці отримали набори від компанії «Шик і Блиск», сертифікати на релакс-відпочинок, а також відпочинок на базі «Зачароване озеро», прогулянки на конях та квадроциклах. Від генерального партнера Business Process technologies жінки отримали сертифікати на комп'ютерну діагностику організму.

Також були подарунки і для дітей: сертифікати до мотузкового парку «Активна країна».

Усі сукні, в яких дефілювали конкурсантки залишилися їм у подарунок.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сепар Торонтуй

    Ващета если уже мамаша, то какая н***й миссис"? Это мадам. Миссис это тинейджерки.

    Антон reply Сепар Торонтуй

    Ты шо там в своей загранице и такой непросвещенный? Мисс - это незамужняя девушка, миссис - замужняя.

    Сепар Торонтуй reply Антон

    Упс... 1:0)

    Natalka Melnyk reply Антон

    попалився...
  • Жора

    - Почему Вы такой антисемит!?

    - Один еврей давно испортил мне жизнь.....

    - И таки кто он?

    - Мендельсон!
  • Орест Лютий

    Конкурс як і дописи все кацапстан.
  • Жора

    Сори не заметил , в тексте пишут про Катерину.... Так шо 20 мин вроде типа норм журналисты)

    Сепар Торонтуй reply Жора

    Мне приснилось что меня назначили редактором РИА.

    Всех уволил. Чудновского, правда, оставил.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up