У Вінниці мешканцям 15-ти будинків відключили гарячу воду (Перелік адрес)

У Вінниці мешканцям 15-ти будинків відключили гарячу воду (Перелік адрес)
  • У Вінниці відключають гарячу воду. Перелік адрес, де 16 вересня, монтують мережу, оприлюднили на сайті «Вінницяміськтеплоенерго».

У зв’язку з проведення аварійних робіт на мережі по вул. Г. Крут,  тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання на  наступні будинки:

  • вул. В. Антоновича, 2, 8,
  • вул. Г. Крут, 1
  • вул. Некрасова, 41, 47а.

Також у зв’язку з проведення аварійних робіт на мережі по вул. Замостянській, 37 тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання на  наступні будинки:

  • вул. Короленка, 31, 33, 35, 40,
  • вул. Коцюбинського, 33, 43,
  • вул. Шмідта, 34, 36, 69.

Є адреса, на яку призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання у зв’язку з постійними витоками у внутрішньобудинкових  системах.

Відео дня
  • вул. Замостянська, 31  (проблеми має ліквідувати ОСББ «Замостянська-31»),

Дані проблеми має ліквідувати правління ОСББ.  Голові правління ОСББ надано припис на виконання робіт.  

У відомстві зазначають:

«Якщо у Вашому будинку є проблеми з подачею послуги  з централізованого гарячого водопостачання, але Вашої адреси у даному переліку та переліку за вищезазначеним  посиланням немає,  необхідно звертатися, в першу чергу, до управляючих компаній (або голів правлінь ОСББ). Адже у будинках можуть бути проблеми з послугою у зв’язку з несправностями у внутрішньобудинковій систем».

 

Читайте також:

Від сьогодні Вінниця в «помаранчевій» зоні карантину. Що забороняється?

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Куди везуть інфікованих? ТОП питань до Борзова про COVID-19 в області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up