У Вінниці через карантин відмінили фестиваль польової кухні на честь Тараса Сича

У Вінниці через карантин відмінили фестиваль польової кухні на честь Тараса Сича
  • В парку Горького через карантин не влаштовуватимуть фестиваль польової кухні. Тарас Сич був кухарем батальйону та загинув у мінометному бою в Дебальцевському котлі. Щороку під час акції збирали гроші та речі на допомогу бійцям АТО.

У зв’язку з карантином відмінили щорічний фестиваль на честь загиблого на Донбасі вінничанина Тараса Сича. Про це повідомили на сторінці «Міський Палац мистецтв Зоря» у фб.

Організатори фесту опублікували пам’ятне відео про минулорічні фестивалі.

 

Відео дня

– Щороку в рамках святкування Дня Конституції, ми проводимо фестиваль польової кухні пам‘яті нашого земляка Тараса Сича. Але цього року через карантинні обмеження фестиваль не проводитиметься. Згадаємо минулі фестивалі, пом’янемо всіх наших героїв і помолимось за кожного, – пишуть організатори.

Довідка:

Фестиваль польової кухні присвячений пам’яті вінничанина Тараса Сича, який народився 30 березня 1966 року у Вінниці. Навчався в школі №11, закінчив політехнічний інститут. Деякий час працював бібліотекарем. Під час Революції Гідності стояв на київському Майдані. Після Майдану пішов на передову добровольцем. Служив кухарем в батальйоні «Київська Русь».

Після кількох днів обстрілів проведених в бліндажі, Тарас вийшов зварити бійцям їжу. Снаряд розніс кухарський намет підчас мінометного обстрілу та кухар загинув. Це було під Дебальцеве 13 лютого 2015 року.  Поховали бійця на Алеї Слави вінницького міського кладовища. В загиблого залишилась дочка з онучкою.

Читайте також:              

На Вінниччині за добу виявили 35 хворих коронавірусом: цифри по районах

Дані по СOVID-19 на 25 червня: в Україні +994 за добу. Скільки у нашій області?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Торон Туй

    Войну когда выиграете? Да и собираетесь ли вообще? Или вам пожрать только, фестиваль?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up