У Вінниці будуть обговорювати проект бюджету та плану розбудови на 2021 рік

У Вінниці будуть обговорювати проект бюджету та плану розбудови на 2021 рік
Фото зі слухань бюджету та плану розбудови міста в 2019 році / архів «20хв»
  • Проект міського бюджету та план економічного і соціального розвитку Вінницької міської ОТГ планують представити 8 грудня.
  • Вінничан кличуть на громадські слухання. Запрошують й жителів приміських сіл, які з 2021 року стануть частиною міської громади.
  • Проте через коронавірус змінили правила реєстрації та модель проведення самих слухань.

У мерії повідомляють, що 8 грудня о 15.00 відбудуться громадські слухання в приміщенні міської ради, на Соборній, 59. Людей, які захочуть заслухати проект бюджету та плану розбудови на 2021 рік запрошують зареєструватися у гугл-формі за цим посиланням.

Ще можна зареєструватися за номером телефону: (0432)59-51-96, 59-52-02, 59-52-03. Та надіслати листа на електронну пошту: [email protected], в якому треба вказати своє прізвище, ім’я, по батькові та місце проживання (домашня адреса).

До участі в слуханнях запрошують жителів Вінниці, сіл Малі Крушлинці, Великі Крушлинці, Вінницькі Хутори, Гавришівка, Писарівка, Щітки, Стадниця та селища Десна.

Відео дня

Водночас мер Вінниці, секретар міськради, заступники міського голови, чиновники та депутати будуть доповідати про головні фінансові документи міста в режимі онлайн-конференції.

Зареєструватися на участь в заході можна до 7 грудня. До цієї ж дати, в повному обсязі, будуть розміщені проекти рішень «Про бюджет на 2021 рік» та «Програма економічного і соціального розвитку-2021» на офіційному сайті міськради: у розділах «Громадські слухання» та «Актуально».

Громадські слухання, нагадаємо, перед ухвалою рішень про бюджет і план розвитку міста є щорічною подією. Зазвичай, на неї приходять освітяни та бюджетники, що ми побачили під час торішних обговорень: Як у мерії обговорювали бюджет-2020 «для галочки»

 

Читайте також:

Яким буде бюджет Вінниці-2020. Рахуємо у квартирах

Боротьба з «ковідом» чи ремонт доріг? Як витрачають бюджет Вінниці

Тарифи, виплати ФОПам і пенсії. Що зміниться у грудні для вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up