У Вінниці щось вибухнуло

У Вінниці щось вибухнуло
Фото взято зі сторінки "Фейсбука" Игоря Чепугова
У Вінниці близько 11 години дня щось вибухнуло. На небі з'явився білий слід, як від ракети або літака.

Журналіст "20 хвилин" спробував зв'язатися з рятувальниками та «Цілодобовою вартою», але там сказали, що дійсно було чути вибух, але ні в МНС, ні в СБУ, ні військові нічого не знають.

В соціальній мережі «Фейсбук» вінничани жваво оговорюють вибух та кажуть, що бачили, як в сторону Агрономічного їхали швидкі та пожежні машини.

Детальнішу інформацію читайте найближчим часом.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Анонім

    так до сих пор грохочет!!!
  • Anonymous

    Сабаровский карьер возобновил работу, добывают гранит... расслабтесь ) !
  • Адвокат

    Ударная волна движется по земле за самолётом с его скоростью ВСЁ время, пока самолёт летит со сверхзвуковой скоростью.  А её возникновение связано именно с тем, что она, как и создавший её самолёт, движется со сверхзвуковой скоростью. Воздух не успевает расступаться и пропускать такие объекты и создаётся волна высокого давления. Когда она пролетает - слышен хлопок.

    Парна-Прокопенко Ира reply Адвокат

    и на сколько километров слышен этот хлопок?

    Адвокат reply Парна-Прокопенко Ира

    Парна-Прокопенко Ира reply Адвокат

    ответа на свой вопрос я не увидела и не услышала...

    Адвокат reply Парна-Прокопенко Ира

    Разрешено летать на высотах 10000 метров и выше, чтобы не доставлять такого дискомфорта населению. Но, даже и на таких высотах, нет гарантии, что волна не долетит до земли. Поэтому сверхзвуковому самолёту Конкорд, развивать сверхзвуковую скорость разрешено только над атлантическим океаном.
  • Адвокат

    Закрывайте эту истерику уже... Самолёт сверхзвуковой... Уже давно всё выяснили... Завтра можете готовить фотоаппараты с 11 до 14 по-любому опять пролетит... Это учения..

    Anonymous reply Адвокат

    А ничего, что самолетам запрещено летать на сверхзвуковой скорости вблизи населенных пунктов на малой высоте?

    Адвокат reply Anonymous

    Сейчас наши новоиспечённые вооружённые силы могут что угодно вытворять.. Могут завтра прогнать через Винницу колону танков, или вот как сейчас, летать на малых высотах над Винницей, пугая народ..и сигнализации машин.. Ну, может сегодня как раз уроки у лётчиков "Проход на сверхзвуковой скорости над населёнными пунктами"...

    Адвокат reply Anonymous

    С этими вопросами и жалобами - к Министру обороны...



    Согласен полностью:

    Для сверхзвуковых полетов выделены безопасные зоны на высоте не менее 10000 метров от поверхности рельефа.



    Но я лично видел этот самолёт сегодня и его петляния по небу...  но очень быстро исчез за горизонтом.. всё-таки скорость сверхзвуковая...

    Сергей reply Адвокат

    Так и сказал))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up